Scandal de proporţii după ce a fost anunţat câştigătorul sezonului 7 al emisiunii Chefi la Cuţite. Ce nu s-a văzut la TV

Publicat: 18 Dec. 2019, 10:38 Vedete

Chef Scărlătescu a avut parte de cea mai mare bucurie seara trecută, un concurent din echipa sa fiind marele câştigător al premiului în valoare de 30.000 de mii de euro. Finala a fost una în care bucuria, dar şi dezamăgirea şi-au făcut simţite prezenţa. Unii dintre fanii emisiunii au fost dezamăgiţi de rezultatul final.

Cei care au urmărit finalul sezonului 7 au stat cu sufletul la gură pentru a afla câştigătorul. Câţiva dintre cei care au stat în faţa micilor ecrane au fost dezamăgiţi de faptul că a câştigat Alex concursul şi nu rivalul său din echipa lui Chef Bontea.

”Mizerie de concurs… regizat clar, s-a vazut clar cum au votat juratii. Alex Popa merita sa castige… a combinat gusturi inedite perfect! De ce nu s-au afisat notele?????

„1. Felicitari! 2. Pe bune, m-am uitat la finala asta sperand sa nu castige el si sa infirme toate zvonurile. Toate aceste zvonuri au stricat finalul si bucuria acelor 2-3 minute in care s-au bucurat toti pe acolo, s-au imbratisat…”

”Eu aș fi interesată cine a fost al doilea??? Cred ca in sezoanele trecute au anunțat!!”

”Mi-am dorit să câștige Alex Popa💚 , a facut niste preparate excepționale,este un om cu caracter si va fi printre primii 10 Chefi din România cum s-a spus! Pentru mine el este câștigătorul!💚💚💚”, au fost câteva dintre reacțiile telespectatorilor.

”Sper ca familia mea să fie mândră”

Din juriu au făcut parte 11 bucătari, iar câștigătorul a declarat că acesta este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat vreodată.

„Am reuşit! Din punct de vedere profesional, cred că e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper ca familia mea să fie mândră de ce am realizat. Lui chef Scărlătescu îi mulţumesc pentru încredere, pentru cuţitul de aur, pentru experienţa avută împreună. Sper să fie mândru de mine. Eu sunt foarte mândru de el“, a declarat câştigătorul „Chefi la cuţite“. „Am plecat în Italia în 2003 cu părinţii în Italia. Trebuia să-mi găsesc o meserie, iar într-o zi mă uitam la televizor şi am văzut un bucătar care a pregătit o farfurie care mie mi-a plăcut foarte mult şi i-am zis mamei că asta vreau şi eu să devin, bucătar. Tata nu prea a fost de acord, pentru că a crescut într-o epocă în care toţi se uitau la doctori şi la avocaţi ca la Dumnezeu. Bucătarul cine era? Nu era nimeni! În ziua de azi bucătarii au un alt statut. Cred  că şi tata e mândru de mine“, a declarat câştigătorul „Chefi la cuţite“, a mai declarat câștigătorul, potrivit adevarul.ro.

Publicat: 18 Dec. 2019, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă