Sarah Jessica Parker, surprinsă de paparazzi lângă fiica sa. Cât de mult seamănă cele două!

Publicat: 16 Aug. 2020, 15:49 Vedete
Sarah Jessica Parker, surprinsă de paparazzi lângă fiica sa. Cât de mult seamănă cele două!

Recent, paparazzi au surprins-o pe celebra Carrie din Sex and the City, alături de fiica sa. Sarah Jessica Parker a venit împreună cu fiica ei, Tabitha, la magazinul de încălțăminte „SJP By Sarah Jessica Parker” pe care vedeta îl deține în Manhattan, New York.

La sosire, cele două au salutat prietenoase fotografii. Actrița de 55 de ani din „Sex and the City” și Tabitha (11 ani) au purtat mască. Sarah Jessica și soțul ei, Matthew Broderick, mai au împreună un băiat de 17 ani, James Wilkie, și o fată, Marion, sora geamănă a Tabithei.

Sarah Jessica Parker was seen making a rare appearance with her 11-year-old daughter Tabitha!

Publicată de Just Jared pe Joi, 13 august 2020

Copiii cuplului sunt rar văzuți în public, cei doi soți ținând foarte mult la viața lor privată.

Matthew Broderick și Sarah Jessica Parker sunt căsătoriţi de 23 de ani

Sunt căsătoriți din 19 mai 1997. Matthew Broderick a declarant că a fost dragoste la prima vedere. „Carrie” este extrem de fericită alături de soțul său de peste 20 de ani și de copiii lor.

Secretul mariajului ei? Din când în când să stea departe de soț. Așa, spune ea, atunci când se întâlnesc chiar au ce să-și spună. „Știu că sună nebunește, dar avem vieți care ne permit să fim departe unul de altul, pentru ca apoi să ne reunim”, a declarat actrița. „Jobul său îl ține aici, al meu mă trimite în altă parte. Cred că asta ne-a adus enorm de multe beneficii, pentru că la întoarcere avem multe lucruri să ne spunem”, mai declară Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker s-a născut în anul 1965. Actriţa este cunoscută mai ales pentru rolul lui Carrie Bradshaw în serialul de pe HBO Sex and the City (1998–2004), rol pentru care ea a primit 4 premii Globul de Aur, 3 Screen Actors Guild Award, și două premii Emmy. Ea a jucat același rol în filmul artistic din 2008 Sex and the City: The Movie, și în sequelul său, Sex and the City 2, lansat pe 26 mai 2010.

Publicat: 16 Aug. 2020, 15:49 Vedete
Pe aceeași temă