Sânziana Negru și iubitul său au fost jefuiți! Câştigătoarea de la America Express a făcut primele dezvăluiri: „Cineva s-a ocupat…”

Publicat: 03 apr. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica, iubitul ei, au fost jefuiţi. Din fericire pagubele nu au fost unele însemnate, dar, cu toate acestea situaţia nu le-a picat deloc bine. Câştigătoarea de la America Express a povestit totul pe reţelele de socializare.

Sânziana Negru şi Ştefan Floroaica sunt împreună de ceva timp, iar relaţia lor avansează pe zi ce trece. S-au mutat în aceeaşi casă, atunci când au timp călătoresc şi au multe planuri de viitor împreună.

Cuplul a fost jefuit!

Fericirea celor doi a fost tulburată recent, după ce au trecut recent printr-o situaţie neplăcută, mai exact au fost victimele hoților în aseară de 1 aprilie.

După participarea la America Express, şatena a finalizat lucrările la casa visurilor. Vila se află în apropierea unei păduri, iar atunci când sunt liberi ea și Ștefan Floaroaica au obiceiul de a se plimba prin împrejurimi.

Sânziana Negru: ”Bună dimineața tuturor, mai puțin celor care ne-au furat bicicletele”

Recent, au descoperit că nu mai au cum să facă această activitate pentru că într-o dimineaţă s-au trezit fără biciclete!

Mai în glumă, mai în serios, influencerița a povestit cum s-a întâmplat totul.

„Bună dimineața tuturor, mai puțin celor care ne-au furat bicicletele, și mie, și lui Ștefan. Aseară am vrut să mergem la o plimbare cu bicicletele și ne-am dat seama că niciunul nu mai are bicicletă.

Cineva s-a ocupat să ni le „îngrijească” și după să ni le aducă înapoi, nu-i așa? Stați liniștiți, ne cumpărăm noi altele”, a transmis Sânziana Negru, pe pagina sa de Instagram.

Ce spune câştigătoarea de la America Express despre nunta cu Ştefan Floroaica

Chiar dacă nu îi leagă deocamdată niciun act, cei doi se comportă ca o familie. Totuși, întrebată despre momentul în care va ajunge în faţa altarului la braţul iubitului ei, blondina a oferit un răspuns surprinzător. Sânziana a declarat că nu se simte încă pregătită să facă acest pas, ba mai mult a recunoscut că nu s-a visat vreodată în rochie de mireasă.

„Nu mi-am dorit, nu mi-am imaginat niciodată eu pe mine la altar, în rochie albă, nu mi-am dorit treaba asta. Mi se pare o convenție, care nu mi se potrivește. Aș face-o de dragul celuilalt, dacă lui i-ar aduce liniște sau poate o bucurie că există legământul dintre noi, dar eu pentru mine nu”, a declarat Sânziana Negru la detectorul de minciuni, în fața lui Selly.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 apr. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă