Sânziana Buruiană s-a mutat din România, lucrează doar o oră pe zi și e plătită regește! Cu ce se ocupă acum

Publicat: 07 dec. 2021, 12:07 Autor: Maria Apostol Vedete

Dispărută din lumina reflectoarelor în ultima perioadă, Sânziana Buruiană a acceptat provocarea unui proiect TV care se desfășoară în capitala Ungariei, Budapesta.  

Vedeta reality-show-ului „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu fiicele ei în Budapesta. Ea a primit o ofertă pentru un proiect TV, relatează click.ro.

Oferta a fost de nerefuzat, mai ales că banii care i s-au oferit au fost de două ori mai mulți. Iar pentru ei nu trebuie să lucreze decât o oră pe  zi.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta.

Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a declarat Sânziana pentru aceeași sursă.

De ce s-a certat Sânziana Buruiană cu Andreea Tonciu

După ce au fost ani întregi prietene apropiate, cele două vedete au ajuns să nu aș mai vorbească. Andreea Tonciu a explicat care a fost, de fapt, motivul care a pus capăt relației de amiciție despre care toată lumea credea că nu se va strica niciodată.

Să spună Sânziana care este motivul, dacă tot vorbește despre mine. Eu nu am nicio relație cu ea acum. Ea însă și-a permis să-mi scrie când eram în vacanță, să mă invite la tăierea moțului fetiței sale. Judecați voi care este adevărul‘, a declarat Andreea Tonciu.

Publicat: 07 dec. 2021, 12:07 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă