Salman Khan, surprins în tandrețuri cu o altă femeie. Actorul de la Bollywood şi Iulia Vântur s-au despărţit?

Publicat: 18 mart. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Salman Khan a fost surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie, la scurt timp după ce Iulia Vântur a declarat că formează în continuare un cuplu. Internauţii au fost surprinşi să vadă imaginile respective şi au reacţionat imediat. 

Mai multe filmuleţe au devenit virale în urmă cu doar câteva săptămâni şi au creat un val de controverse în spaţiul public. Mai exact, fanii au observat o distanţare între actorul indian şi Iulia Vântur la un eveniment la care au participat. În timp ce blondina îl privea cu atenție pe partenerul ei, acesta nici măcar nu-și îndrepta privirea asupra româncei. Mai mult decât atât, și faptul că Iulia Vântur nu l-a însoțit pe actorul indian la pre-nunta miliardarului Anant Ambani i-a pus pe urmăritorii celor doi pe gânduri.

Salman Khan, surprins în tandrețuri cu o altă femeie

Mai mult, după toate aceste întâmplări, au apărut alte imagini ”suspecte” cu actorul indian. Mai precis, Salman Khan a fost filmat în cadrul unui eveniment, acolo unde s-a îmbrățișat cu o altă tânără. Internauții au început imediat să-și dea cu părerea despre filmarea respectivă.

„Nu l-am văzut la braț cu Iulia Vântur niciodată”/ „Cu iulia de ce nu se pozează așa?”/ „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia”/ „Asta-i actuala iubită a lui Salman”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Ce spune Iulia Vântur despre separarea de actorul de la Bollywood

Iulia Vântur a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, acolo unde a vorbit despre zvonurile despărţirii de iubitul său. Blondina a precizat că este bine cu Salman Khan. A ținut să precizeze și faptul că nu a fost ignorată de iubitul ei la un eveniment, ba chiar el o invitase, fiind un eveniment organizat de familie.

„Avem lucruri mai importante de vorbit. A confirmat? De fiecare dată când vin în țară, mi se spune că m-am despărțit. N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? Ne-am obișnuit, suntem în vizorul public. Îți dai seama, dacă tot am venit în România, să se spună ceva. A, și aparent m-a și ignorat la un eveniment la care, culmea, m-a chemat. Noi glumim acum, să ne înțelegem. Hai să nu dăm mai mult. (…) Noi suntem foarte bine. Plec mâine înapoi. (…) Am văzut-o pe mama. L-am văzut pe tata. M-am încărcat cu energie.

Am avut show la Dubai și dacă tot am fost mai aproape, am zis să vin. Eu plănuiam să-i chem pe ai mei acolo, doar că până la urmă n-au mai putut, cățelușul meu e foarte bătrân și au zis să mai stea acasă. Vin cam la trei-patru luni”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 18 mart. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×