O româncă stabilită în India, dezvăluiri despre relaţia Iuliei Vântur cu Salman Khan. Ce părere au părinţii actorului despre blondină

Publicat: 15 mai 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

O româncă stabilită în India a vorbit despre relaţia dintre Iulia Vântur şi Salman Khan. Situaţia lor a fost mereu un subiect de discuţie pentru oamenii din întreaga lume, dar mai cu seamă pentru români. Fanii fostei prezentatoare au fost mereu curioşi să afle detalii din viaţa blondinei, mai ales că în ultima perioadă s-a tot zvonit că cei doi s-au despărţit.

De câteva zile, Iulia Vântur şi Salmna Khan au intrat din nou în atenţia publicului din cauza faptului că se afişează mai mult separat decât împreună. Mai mult, vizitele dese ale blondinei au dat de bănuit, iar mulţi au crezut că artista s-a mutat din nou în ţara natală.

O româncă stabilită în India, detalii despre relaţia dintre Iulia Vântur şi Salman Khan

Recent, toate aceste detalii au fost dezbătute de o româncă stabilită în India, care este la curent cu viaţa pe care Iulia Vântur o are peste hotare.

Femeia a dezvăluit faptul că relația dintre cei doi merge foarte bine chiar dacă nu sunt căsătoriți. De asemenea, a explicat că locuiesc împreună de 10 ani de zile, iar ea este o femeie foarte bine văzută în India, dar mai ales de familia lui.

„Iulia este foarte apreciată de indieni, inclusiv de soțul meu. Nu știu de indience, pentru că multe sunt geloase, ca și româncele, dar, în primul rând, este foarte apreciată de familia lui Salman Khan. Chiar mama lui a declarat că Iulia este singura femeia care a reușit să-l aducă pe Salman Khan cu picioarele pe pământ. Este foarte apreciată în familia lui. Are foarte multe concerte în toată India, în America, în Dubai. Publicul o apreciază, o stimează, o respectă. Este și model pentru multe branduri cunoscute din India”, a spus Simona Kumar pe rețelele de socializare.

Ce spune femeia despre nunta celor doi

Dezvăluirile româncei nu s-au oprit aici. Se pare că Simona Kumar îi cunoaşte destul de bine pe amândoi, astfel că a dat detalii şi despre nunta acestora.

A spus clar că familia lui o iubește mult, fiind femeia care „l-a adus pe Salman Khan cu picioarele pe pământ”.

„Ei sunt doi adulți. Când vor decide că este momentul potrivit, atunci vor ajunge și la căsătorie. Personal, nu cred că acea hârtie este importantă. Relația lor durează de 12 ani, de 10 ani locuiesc împreună în apartamentul lui din Mumbai. Nu cred că acea foaie contribuie cu ceva la o relație, la o iubire, la o înțelegere, la comunicare, respect”, a mai spus Simona Kumar.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 mai 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×