Iulia Vântur, apariţie impresionantă la nunta din India. Ce mesaj a transmis în mediul online: „Făcuți unul pentru celălalt! Sunt atât de fericită”

Publicat: 27 iun. 2024, 11:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Vântur i-a uimit pe fanii săi cu ultimele imagini pe care le-a publicat în mediul online. Iubita lui Salman Khan a fost prezentă la o nuntă în India, iar apariţia ei a reuşit să atragă toate privirile!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Iulia Vântur este extrem de apreciată în ţara natală a iubitului său. Vedeta a reuşit să îşi construiască acolo o carieră de succes, a învăţat multe lucruri interesante despre cultura lor, iar de-a lungul timpului şi-a făcut foarte mulţi prieteni.

Românca a atras toate privirile la nunta din India

Recent, blondina a participat la nunta unor persoane apropiate din anturajul ei. Pe reţelele de socializare, iubita actorului a publicat mai multe imagini de la eveniment, iar fanii din mediul online au rămas pur şi simplu fără cuvinte. Îmbrăcată într-o rochie albastră cu spatele gol şi cu un machiaj impecabil, vedeta a fost în centrul atenţiei.

De asemenea, blondina le-a transmis mirilor un mesaj emoţionant pe pagina sa de Instagram.

„Făcuți unul pentru celălalt! Sunt atât de fericită să fiu, în sfârșit, martoră la această zi… din ziua 1 pentru totdeauna împreună! Fie ca și călătoria voastră împreună să fie binecuvântată cu multă dragoste, bunătate, răbdare și multă distracție! Vă iubesc”, a scris Iulia Vântur în dreptul imaginilor din ziua nunții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Cum l-a cunoscut Iulia Vântur pe Salman Khan

Iulia Vântur a vorbit în cadrul unui interviu despre prima întâlnire cu actorul de la Bollywood. S-a zvonit că cel care le-a făcut cunoştinţă ar fi fost chiar Marius Moga, însă blondina a explicat că s-a întâlnit cu actualul ei partener pe un teren neutru.

„Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie”, a declarat Iulia Vântur, în urmă cu mai mult timp, pentru OK Magazine.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 iun. 2024, 11:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×