S-a reinventat pick-up-ul audio! Cum arata dispozitivul LOVE care iti citeste cu usurinta orice vinyl, indiferent de dimensiunea lui VIDEO

Publicat: 03 mart. 2017, 17:31 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
S-a reinventat pick-up-ul audio! Cum arata dispozitivul LOVE care iti citeste cu usurinta orice vinyl, indiferent de dimensiunea lui VIDEO

LOVE este primul dispozitiv modern care citeste discurile vinyl pe care unii dintre voi inca le mai au acasa. Arata ca un telefon mobil de dimensiuni mai mari si se potriveste pe orice dimensiune de disc.

Cine nu a avut discuri vinyl in anii ’80-’90? LOVE este pick-up-ul modern care ii va incanta pe parintii tai nostalgici. Dispozitivul beneficiaza de o tehnologie moderna si este controlat cu ajutorul telefonului mobil. Partea buna este ca il poti folosi cu sau fara aplicatia sa.

Gadgetul citeste cu usurinta orice disc, indiferent de dimensiunea lui, se conecteaza la Bluetooth si WI-FI si este usor de carat. Tot ce trebuie sa faci este sa asezi LOVE pe un disc si gata! Muzica incepe si tu poti dansa.

Dispozitivul are un design modern si un ecran cu senzor care scaneaza suprafata discului vinyl. Miscarile lui sunt in sens invers acelor de ceasornic. Poate fi controlat prin telefonul mobil pentru a alege piesele pe care vrei sa le asculti, sa maresti volumul sau sa alegi alt beat rate.

LOVE este si digital. Daca vrei sa asculti o piesa anume, de exemplu cea cu numarul 3 de pe album, este suficient sa atingi cu degetul de 3 ori pe dispozitiv. Sau poti sa faci asta prin aplicatia mobila. Tot ea iti permite sa pui pauza, sa dai next sau stop.

Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth sau WI-FI, LOVE se conecteaza la orice sistem audio din casa ta. Sau poti folosi un adaptor cu mufa Jack. Dispozitivul a fost proiectat de Yves Behar, informeaza kickstarter.com.

Din nefericire, in prezent, LOVE a ramas la stadiul de proiect. Inventatorii lui inca asteapta sa primeasca fondurile necesare pentru a realiza produsul la scara larga.

Publicat: 03 mart. 2017, 17:31 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă