S-a aflat motivul! De ce Mona Segall i-a ales pe cei 4 jurați pentru Chefi la cuțite: „Am încercat să aducem tot felul de artificii”

Publicat: 15 dec. 2023, 13:18 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

S-a aflat motivul! De ce Mona Segall i-a ales pe cei 4 jurați pentru Chefi la cuțite și i-a înlocuit pe  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu .

Vestea că cei trei chefi iubiți de români pleacă de la Antena 1 a făcut vâlvă în mediul online. În comunicatul de presă de la Intact Media scrie că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pleacă pe fondul oboselii. S-au numele chefilor care vin în locul celor trei. S-a crezut chiar că emisiunea Chefi la cuțite nu se va mai face.

De ce Mona Segall i-a ales pe cei 4 jurați pentru Chefi la cuțite

Mai mult, acest lucru este întărit de spusele producătoarei, Mona Segall, care a dat un interviu în urmă cu ceva timp lui Mihai Morar la podcastul Fain & Simplu.

„De reușită au fost cei trei chefi, pentru că au chimia și competitivitatea care este necesară unui asemenea format. Și apoi, pe măsură ce s-a mărit numărul de sezoane, am încercat să aducem tot felul de artificii ca să nu plictisim. Și unul și cel mai important este în continuare castingul, pentru că… pe modelul Românii au Talent. Dacă fiecare concurent vine cu o altă poveste, cu o altă meserie, cu alt gen de mâncare, atunci lumea stă să vadă ce mai urmează. Și ce se mai poate întâmpla, și ce reacție or să mai aibă chefii, și ce poate să li se mai întâmple. Și atunci creează dependență”, a spus Mona Segall.

Mona Segall s-a dat de gol

Așadar, Mihai Morar și-a întrebat invitata în podcast dacă show-urile culinare, în general, au legătură cu mâncarea. Mona Segall a explicat că pentru unii dintre telespectatori reprezintă un aspect important. Totodată, a mărturisit că nu empatizează foarte mult cu telespectatorii care privesc show-ul doar pentru mâncare.

„Pentru unii spectatori contează foarte mult, pentru că sunt unii care se uită pentru asta și care gătesc. Dar nu pot să empatizez foarte tare cu ei pentru că eu nu gătesc, și nu știu și nu mă pricep nici acum. Și atunci, eu încerc să vin cu toate celelalte ingrediente care înseamnă un show de divertisment”, a mai spus Mona Segall, în podcastul Fain&Simplu, moderat de Mihai Morar.

Război total la Chefi la cuţite. Bătălia secolului în online din cauza celor 4 noi juraţi

Antena 1 a anunţat recent cine sunt noii juraţi de la emisiunea culinară Chefi la cuţite. Se pare că alegerile şefilor de la Antena 1 nu au fost primite cu mare bucurie de telespectatori. Multe dintre comentariile fanilor au fost acide, însă au fost şi voci care i-au încurajat pe cei 4 bucătari.

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt noii jurați de la Chefi la Cuțite! Cu o experiență vastă în domeniul gastronomic, cei patru abia așteaptă să-i cunoască pe concurenți și să înceapă aventura.

Chefii urmează să intre la începutul acestei săptămâni în bucătărie pentru a da startul unui nou sezon, ce urmează a fi difuzat în primăvara anului 2024 la Antena 1. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Cum au reacţionat fanii show-ului în mediul online

Emisiunea a fost aşteptată în fiecare an de fani cu sufletul la gură de telespectatori. Cu atât mai mult sezonul următor, având în vedere schimbările prin care a trecut formatul. Cu toate acestea, în momentul în care au fost anunţaţi noii juraţi, reacţiile oamenilor nu au fost tocmai cele aşteptate. Citește tot articolul aici.

Publicat: 15 dec. 2023, 13:18 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă