Ruby, marcată de o traumă din copilărie! Ce i-au făcut părinții

Publicat: 14 oct. 2022, 10:45 Autor: Camelia Vedete

Ruby a fost marcată de o traumă din copilărie și cu greu își găsește cuvinte să vorbească despre asta. O decizie luată de părinții ei a răvășit sufletul cântăreței.

Chiar dacă apare mereu cu zâmbetul pe buze și este plină de viață, Ruby ascunde în sufletul ei un secret foarte dureros. Vorbește frumos despre familia ei, despre mama și tata. Chiar dacă, din cauza problemelor, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Ruby, marcată de o traumă din copilărie

Nu a fost o decizie ușoară pentru niciunul dintre ei, dar a fost necesară,spune ea. Artista a dezvăluit cum a fost acel moment, când întreg universul i s-a schimbat.

Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață…”. Citește mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Ruby și-a schimbat numele

Puțină lume știe că în buletin, Ruby este de fapt Ana Claudia Grigore. Artista s-a născut în Medgidia, pe 28 ianuarie 1989. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, după care a lucrat în domeniul jurnalismului, fiind redactor la două reviste.

Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs. A susținut primul ei concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă română care s-a lansat în străinătate. Primul ei disc single, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia. În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

Publicat: 14 oct. 2022, 10:45 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×