Roxen clarifică situația dintre ea și fostul ei iubit, după ce „a fost șantajată, abuzată emoțional și lovită”. Ce mesaj a transmis artista

Publicat: 30 Jun. 2020, 13:36 Vedete
Roxen clarifică situația dintre ea și fostul ei iubit, după ce „a fost șantajată, abuzată emoțional și lovită”. Ce mesaj a transmis artista

În urmă cu o săptămânii, fanii lui Roxen aflau prin ce situație grea a trecut cântăreața din cauza iubitului ei. Aceștia au susținut-o pe artistă până când artista ar fi vrut să facă pace cu bărbatul și să-și retragă plângerea de la Poliție. Roxen a clarificat, însă, scandalul care pare că nu se mai termină.

Săptămâna trecută, Roxen a depus o plângere la Poliție pe numele fostului său iubit, acuzându-l de „violență psihică, dar și fizică” și obținând astfel, un ordin de protecție împotriva acestuia.

După ce s-au făcut tot felul de speculații cu privire la fosta relație a lui Roxen, cântăreța a pus capăt zvonurilor apărute recent.

”Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați înțeles, ați fost întotdeauna alături de mine și mi-ați respectat viața personală. Într-adevăr, am trecut printr-un moment neplăcut, din care am învățat foarte multe lucruri. Important este că sunt bine și cred că asta este ceea ce contează în acest moment. Demersurile pe care le-am luat în momentul în care a apărut această problemă în viața mea le-am luat fiind sigură de ceea ce vreau să fac și nu am de gând să dau înapoi. Îmi asum toate deciziile mele, nu am revenit asupra lor și nu voi reveni asupra lor”, a scris Roxen pe contul de socializare.

Roxen nu vrea să se împace cu fostul iubit

”Nu, nu îmi doresc o împăcare cu fostul meu prieten, nu îmi doresc să-mi retrag plângerea pe care am făcut-o în momentul în care am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită. Nu aș avea de ce să fac asta, chiar dacă am fost șantajată în continuare, și după depunerea plângerii. Cred că este foarte important că orice persoană care trece printr-un astfel de episod să ia măsuri, să aibă curajul să spună stop și să nu se lase doborată de eventuale șantaje sau manipulări”, a continuat Roxen.

”Acestea fiind spuse, ceea ce s-a întâmplat reprezintă strict viața mea privată și nu îmi doresc să mai continui cu acest subiect. Știu foarte bine ce s-a întâmplat, de ce am fost nevoită să depun o plângere și câte dovezi există în acest sens”, a mai scris solista pe contul ei de socializare.

Publicat: 30 Jun. 2020, 13:36 Vedete
Pe aceeași temă