Roxana Ciuhulescu și-a făcut o operație estetică. Fosta prezentatoare TV se mândreşte cu noile „achiziţii”

Publicat: 09 iul. 2024, 17:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Roxana Ciuhulescu a trecut, de curând, printr-o transformare semnificativă. Vedeta şi-a îndeplinit o dorinţă pe care o avea de mult în gând. A trecut pragul medicului estetician, iar în cadrul unei emisiuni TV s-a mândrit cu noile achiziţii.

Roxana Ciuhulescu nu are nevoie de prea multe introduceri. Este fără urmă de îndoială una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din ţară. De-a lungul timpului a fost implicată în multe proiecte de mare succes, însă de ceva timp a decis să acorde mai mult timp familiei sale.

Roxana Ciuhulescu şi-a mărit bustul

La 45 de ani, vedeta a decis să facă o schimbare radicală în ceea ce priveşte aspectul său fizic. A mers la medicul estetician și a trecut printr-o operație de mărire a bustului, o dorință pe care o avea de mai mulți ani. Intervenţia a avut loc în urmă cu doar 4 săptămâni, iar Roxana Ciuhulescu este foarte mândră de cum a ieşit totul.

”A fost una din cele mai bune decizii din viața mea! De ani buni mă nemulțumea o problemă estetică la nivelul bustului, pe care abia acum am reușit să o rezolv…

După două sarcini și perioade de alăptare, sânii mei s-au lăsat, și-au pierdut din fermitate, iar eu am început să pierd, la rândul meu, din încrederea în mine”, a precizat Roxana Ciuhulescu.

Cum a decurs operaţia

Vedeta spune că nu și-a dorit să devină o ”bombă sexy”, ci pur și simplu să revină la formele sale dinainte de sarcini. În ceea ce priveşte operaţia, vedeta a explicat faptul că intervenția nu a fost una simplă, din acest motiv a mers la un medic care avea foarte mută experienţă în acest domeniu.

”Știam că este o intervenție mai elaborată, mai dificilă, nu doar un implant cu proteze. Era nevoie de măiestria unui medic chirurg cu foarte mare experiență, pentru că, în aceeași operație, trebuia efectuată și ridicarea sânilor, iar poziționarea lor să fie la final perfectă, armonioasă”, a mai scris Roxana Ciuhulescu pe rețelele sociale.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 iul. 2024, 17:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×