Rona Hartner și soțul francez și-au împărțit bunurile! ”Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut”

Publicat: 18 May. 2021, 14:20 Vedete

Rona Hartner și soțul ei francez, Herve Camilleri, au decis să divorțeze, iar în cursul zilei de joi vor semna actele la notar. Artista de 49 de ani și încă partenerul ei, în vârstă de 47 de ani, s-au decis și asupra bunurilor comune. Herve i-a făcut o listă, iar Rona s-a conformat.

Rona Hartner a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre divorțul dintre ea și actualul soț francez, Herve Camilleri. Cei doi s-au decis și asupra bunurilor comune, soțul francez transmițându-i o listă cu lucrurile pe care dorea să le ia.

„Joi semnăm actele. Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează”, a declarat Rona Hartner în cadrul unei emisiuni tv, scrie Spynews.

Cine este soțul Ronei Hartner

Hervé Camilleri este un DJ francez-sicilian, patronul firmei Monsieur Herve Camilleri, care acordă sprijin animalelor.

Debutul relaţiei cu Rona a coincis cu aflarea diagnosticului, însă bărbatul n-a dat bir cu fugiţii, ci i-a stat alături Ronei: ”El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secundare. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lângă mine şi nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit şi m-ar fi făcut să mă simt frumoasă orice aş fi păţit din cauza acestei boli. El m-a făcut să mă simt totuşi o prinţesă şi o femeie frumoasă”, spunea Rona despre soțul ei.

La fel ca soția lui, celebrul DJ a mai fost căsătorit o dată. Artistul locuiește în Franța, țară în care s-a stabilit Rona Hartner de multă vreme.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 18 May. 2021, 14:20 Vedete
Pe aceeași temă