Romanița Iovan are un stil impecabil la 57 de ani! Cum și-a făcut apariția la o întâlnire cu iubitul și prietenii ei

Publicat: 01 feb. 2022, 11:49 Autor: Maria Apostol Vedete

 Romanița Iovan și iubitul ei au petrecut o după-amiază alături de câțiva prieteni dragi sufletului lor, într-un restaurant cu pretenții din cartierul Primăverii. 

Romanița Iovan dă dovadă de stil și eleganță la cei 57 de ani și nici iubitul ei nu face notă discordantă! Creatoarea de modă a reușit să impresioneze încă o dată prin ținuta aleasă, dar și prin atitudine.

În zona Primăverii, la un renumit restaurant, acolo și-au dat întâlnire cei doi cu un alt cuplu. Prietenia pare a fi una strânsă, iar dorul pare să fi fost extrem de mare.

Așezați la o masă retrasă, Romanița Iovan și avocatul Iulian Gogan au schimbat două-trei vorbe până ce prietenii lor au ajuns. Bucuria s-a văzut pe chipurile lor atunci când s-au reunit. S-au pupat și s-au îmbrățișat, iar apoi au făcut schimb de cadouri. Cel mai probabil, cele două cupluri au simțit să-și facă unul altuia cadouri, după o perioadă îndelungată în care nu s-au văzut. Mai multe imagini pe CANCAN.RO.

Romanița Iovan, altar în memoria fostului soț

Au trecut șapte ani de când pilotul Adrian Iovan și-a pierdut viața într-un tragic accident aviatic în Munții Apuseni. Avionul, pilotat de Adrian Iovan în calitate de comandant și Răzvan Petrescu în calitate de copilot, transporta la acel moment o echipă de cinci cadre medicale de la București la Oradea. În acest accident au murit comandantul și studenta la medicină Aurelia Ion. Copilotul și cei patru medici au fost răniți.

Iovan a lăsat în urma sa un copil care a suferit enorm după moartea lui. Dar și o fostă soție îndurerată, pe Romanița Iovan, care a purtat doliu după el multe luni.

Între timp, Romanita și-ar fi umplut casa de icoane. Creatoarea de modă a început să le cumpere la scurt timp după ce fostul ei soț a murit în Munții Apuseni.

Publicat: 01 feb. 2022, 11:49 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă