Romanita Iovan si apa ‘babeasca’ pe care o bea in fiecare zi! Asa se mentine tanara si nu imbatraneste

Publicat: 24 Jun. 2017, 11:11 Beauty & Style
Romanita Iovan si apa 'babeasca' pe care o bea in fiecare zi! Asa se mentine tanara si nu imbatraneste

Romanita Iovan si apa ‘babeasca’ pe care o bea in fiecare zi! Vedeta are 52 de ani in ciuda faptului ca poti sa juri ca nu trece de 40. Aceasta a marturisit care este secretul pentru care timpul s-a oprit in loc pentru ea.

Romanita Iovan a marturisit ca in fiecare zi bea o apa ‘babeasca’, un elixir al tineretii. Aceasta sustine ca are reteta de la o femeie de 80 de ani care arata de… 50!!!

”Un truc pe care îl folosesc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol.

Argintul purifică apa, busuoicul are şi el un rol. E povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta”, a explicat Romanița în cadrul unei emisiuni la Pro TV.

Pe langa aceasta apa ‘magica’ pe care o bea, vedeta are grija de alimentatia sa. Are grija sa doarma 8 ore pe zi, se culca inainte de miezul noptii si face sport.

“Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez.

Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Fac şi sport, dar acasă.

În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu braţele şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri”, a adăugat vedeta.

Citeste si: „Romanița Iovan nu pierde niciodată urma soțului ei’

Publicat: 24 Jun. 2017, 11:11 Beauty & Style
Pe aceeași temă