Povestea fetitei de 4 ani care a fost abandonata de tata. A crescut-o mama ei. Ce i-a spus copila cand a implinit 11 ani

Publicat: 24 iun. 2017, 10:58 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Povestea fetitei de 4 ani care a fost abandonata de tata. A crescut-o mama ei. Ce i-a spus copila cand a implinit 11 ani

Povestea fetitei de 4 ani care a fost abandonata de tatal ei. O femeie a fost parasita de barbatul cu care avea un copil. Durerea a fost enorma, dar nu s-a lasat doborata de ea. Femeia a continuat sa isi creasca fiica singura, asa cum a putut si stiut ea mai bine.

Intr-o zi, mamica parasita a publicat un mesaj induiosator pe contul ei de socializare. Cuvintele ei intelepte au devenit virale imediat:

„Fetița mea nu și-a mai văzut tatăl de când avea doar patru ani. Acum are 11. Cand avea doi ani, tatăl ei m-a contactat și m-a întrebat dacă poate să renunțe la drepturile parentale pentru a nu mai plăti pensie alimentară, iar eu am fost de acord.

Am vrut să o scutesc de suferința de a avea un tată iresponsabil, iar sacrificiul financiar era bine meritat, având în vedere că aveam siguranța că nu o va dezamăgi din nou.

Nu am mințit-o niciodată în legătură cu cine este tatăl ei sau unde a plecat… Am încercat să îi răspund întotdeauna la întrebări pe înțelesul vârstei ei.

Când fetița avea patru ani, tatăl ei m-a sunat și mi-a spus că a fost diagnosticat cu cancer și că ar vrea să o vadă. Am lăsat să treacă o zi apoi ne-am întâlnit într-un parc. Deși el a cerut să ne vedem două ore, a stat doar 20 de minute și apoi nu am mai auzit niciodată de el…

Însă, într-o vară ne-am întâlnit cu cineva care îl cunoștea și a făcut un comentariu despre cât de mult seamănă fetița cu ceilalți copii ai lui. Persoana respectivă a început să ne detalieze cum tatăl ei s-a așezat la casa lui și are o familie.

Mi s-a strâns stomacul gândindu-mă cât de dureros poate să fie pentru ea auzind toate aceste lucruri. Am încercat să închei conversația cât am putut de repede, ne-am îndreptat spre mașină să plecăm, apoi am văzut-o zâmbind.

Mi-a spus: „Mamă… el și-a dat seama cum să fie tată. E un lucru atât de frumos! Mă bucur pentru acei copii!” Aceea a fost ziua în care fetița mea de doar 11 ani m-a învățat tot ce trebuie să știu despre iertare!”, a postat femeia pe contul ei de socializare.

Citeste si: „Era atat de slaba, incat avea un tub in nas prin care era hranita! Povestea emotionanta a unei fetite care a invins cancerul in ultimul stadiu”

Sursa: unica.ro

Publicat: 24 iun. 2017, 10:58 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Pe aceeași temă