Romania este destinatia de vacanta cel mai putin remarcata din Europa. De ce ne evita strainii?

Publicat: 02 Jun. 2018, 13:48 News 3

Romania este una dintre cel mai putin remarcate destinatii turistice din Europa.

Romania este una dintre cel mai putin remarcat destinatii turistice din Europa , in ciuda faptului ca frumusetea ei este cunoscuta in toata lumea. Nici povestile cu vampiri nu par sa ii atraga pe straini, nici peisajele din zona de munte. Motivul pentru care tara noastra nu se afla pe lista must see a fost explicat de un jurnalist britanic.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Acesta a scris un articol in care a analizat obiectiv de ce Romania nu se bucura de vizitatori asa cum ar merita. Argumentul principal al britanicului a fost unul simplu: o proasta administare din partea Ministerului Turismului. A subliniat ca o implicare mai mare ar insemna un numar ridicat de turisti.

„O analiză rapidă a suprafeţei ţării dezvăluie faptul că aceasta reprezintă un loc care are absolut tot pentru a fi pe placul turiştilor. De la zone sălbatice virgine la castele multiseculare, de la piste de schi pitoreşti la plaje liniştite cu nisip fin, de la o industrie înfloritoare a vinurilor şi a berii artizanale la oraşe la fel de vibrante ca echivalentele lor occidentale”, afirmă Stephen McGrath.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Jun. 2018, 13:48 News 3
Pe aceeași temă