Risca sa ramana pe strazi alaturi de cei doi copii dupa un divort in care a pierdut totul, asa ca s-a apucat sa isi construiasca propria casa! Aceasta mamica a ajuns sa fie considerata o adevarata eroina

Publicat: 23 Oct. 2017, 14:51 Life

Aceasta mamica si-a construit propria casa

Charlotte Sapwell s-a trezit intr-o dimineata ca trebuie sa o ia de la zero. Nu a stat prea mult pe ganduri si nici nu a avut timp de pierdut, pentru ca s-a dovedit a fi o adevarata eroina. Datorita optimismului ei, a inspirat milioane de oameni din intreaga lume.

Femeia a luat atitudine si si-a construit de una singura propria casa, in curtea din spate a locuintei unui bunic de-al ei. Batranul i-a oferit cu zambetul pe buze terenul cand a avut intreg planul. Casa pe care Charlotte a construit-o include o bucatarie, un living room in care copiii ei sa se joace, o baie, dar si un dormitor.

„Nu e ceva la care sa ma fi gandit vreodata ca voi face de una singura, dar am avut probleme financiare si m-am consultat cu bunicul meu, care mi-a sustinut ideea de a construi o casa de mici dimensiuni. Deja incepeam sa raman fara variante si ma gandeam cum sa fac sa le fie bine baietilor mei”, a povestit Charlotte Sapwell.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 23 Oct. 2017, 14:51 Life
Pe aceeași temă