Risca sa ramana pe strazi alaturi de cei doi copii dupa un divort in care a pierdut totul, asa ca s-a apucat sa isi construiasca propria casa! Aceasta mamica a ajuns sa fie considerata o adevarata eroina

Publicat: 23 Oct. 2017, 14:51 Life

O mamica si cei doi copii ai sai riscau sa ramana fara casa si sa doarma sub cerul liber, asta pana cand femeia a decis sa ia atitudine si a uimit pe toata lumea cu gestul sau. Acesteia i-au fost necesare insa cinci luni ca sa isi duca la bun sfarsit planul.

Pe nume Charlotte Sapwell, femeia de 27 de ani, originara din Victoria, in Australia, a decis sa ia masuri in clipa in care mariajul sau s-a destramat si a ramas si fara casa. Cum fostul sot i-a luat totul, inclusiv si casa in care locuisera pana atunci, ea s-a gandit rapid la un plan ingenios.

Ca sa nu riste sa se indatoreze bancilor, femeia a decis sa isi construiasca propria casa, in care urma sa locuiasca si cu cei doi copii ai ei. A cheltuit aproximativ opt mii de lire pe proiectul sau si a reusit sa cucereasca pe toata lumea, cand a facut publice propriile imagini.

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Oct. 2017, 14:51 Life
Pe aceeași temă