Risca sa ramana pe strazi alaturi de cei doi copii dupa un divort in care a pierdut totul, asa ca s-a apucat sa isi construiasca propria casa! Aceasta mamica a ajuns sa fie considerata o adevarata eroina

Publicat: 23 oct. 2017, 14:51 Autor: madalina m. Life

O mamica si cei doi copii ai sai riscau sa ramana fara casa si sa doarma sub cerul liber, asta pana cand femeia a decis sa ia atitudine si a uimit pe toata lumea cu gestul sau. Acesteia i-au fost necesare insa cinci luni ca sa isi duca la bun sfarsit planul.

Pe nume Charlotte Sapwell, femeia de 27 de ani, originara din Victoria, in Australia, a decis sa ia masuri in clipa in care mariajul sau s-a destramat si a ramas si fara casa. Cum fostul sot i-a luat totul, inclusiv si casa in care locuisera pana atunci, ea s-a gandit rapid la un plan ingenios.

Ca sa nu riste sa se indatoreze bancilor, femeia a decis sa isi construiasca propria casa, in care urma sa locuiasca si cu cei doi copii ai ei. A cheltuit aproximativ opt mii de lire pe proiectul sau si a reusit sa cucereasca pe toata lumea, cand a facut publice propriile imagini.

Aceasta mamica si-a construit propria casa

Charlotte Sapwell s-a trezit intr-o dimineata ca trebuie sa o ia de la zero. Nu a stat prea mult pe ganduri si nici nu a avut timp de pierdut, pentru ca s-a dovedit a fi o adevarata eroina. Datorita optimismului ei, a inspirat milioane de oameni din intreaga lume.

Femeia a luat atitudine si si-a construit de una singura propria casa, in curtea din spate a locuintei unui bunic de-al ei. Batranul i-a oferit cu zambetul pe buze terenul cand a avut intreg planul. Casa pe care Charlotte a construit-o include o bucatarie, un living room in care copiii ei sa se joace, o baie, dar si un dormitor.

„Nu e ceva la care sa ma fi gandit vreodata ca voi face de una singura, dar am avut probleme financiare si m-am consultat cu bunicul meu, care mi-a sustinut ideea de a construi o casa de mici dimensiuni. Deja incepeam sa raman fara variante si ma gandeam cum sa fac sa le fie bine baietilor mei”, a povestit Charlotte Sapwell.

Aceasta mamica si-a construit propria casa

Au urmat cateva luni grele de munca pentru femeia din Australia, dar rezultatul a fost unul pe masura. Aceasta si-a documentat intreaga experienta cu ajutorul contului sau de Instagram. Pe reteaua sociala Charlotte le-a impartasit internautilor atat povestea ei, cat si imagini cu noua casa, in clipa in care aceasta a fost gata.

Totusi s-a confruntat si cu cateva mici probleme, pentru ca initial nu reusise sa cupleze casa la reteua de apa. Le-a rezolvat pe toate cu mare rabdare, iar in cele cinci luni de munca asidua a avut grija si de micutii ei de sase si respectiv doi ani.

“Nu mi-am imaginat vreodata ca imi va reusi acest plan de a-mi construi propria casa sau ca voi iubi sa muncesc astfel”, a mai adaugat Charlotte, potrivit news.com.au.

Publicat: 23 oct. 2017, 14:51 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă