Rihanna calca pe urmele Deliei Matache! Artista internationala s-a facut verde in cap

Publicat: 23 Feb. 2017, 17:46 Vedete
Rihanna calca pe urmele Deliei Matache! Artista internationala s-a facut verde in cap

Kate Moss nu poate sta departe de telefon

Trăim vremuri în care oamenii sunt dependenți de telefon și majoritatea timpului și-l petrec fie vorbind la el, fie navigând pe internet, sau scriind mesaje. Modelul Kate Moss s-a întâlnit în Londra cu unul dintre prietenii ei, însă din câte se pare, nu a putut să stea nici o clipă fără să butoneze telefonul. Oare cine era atât de insistent? Să fie vorba chiar despre soțul ei, chitaristul, Jamie Hince?

Gwen Stefani, sărut pătimaș cu Blake Shelton

Cântăreața iubește și este iubită din plin și nu se ferește să arate public acest lucru. De curând ea și iubitul ei, cântărețul Blake Shelton au vizitat Big Lake din California, iar odată ajunși acolo, cei doi s-au sărutat, au zâmbit și ca să imortalizeze momentele frumoase și-au făcut mai multe selfiuri. În 2015, Gwen Stefani a divorțat de Gavind Rossdale cu care are 3 copii și tot în 2015 și-a cunoscut și actualul iubit, pe Blake Shelton.

Rita Ora a dat ținutele sexy pe hainele lungi

Cântăreața este recunoscută pentru formele sale de invidiat pe care nu ezită să și le arate ori de câte ori are ocazia. Dacă de regulă optează pentru un look extravagant, iată că de această dată a fost greu să o recunoaștem. Ajunsă pe aeroportul din New York, Rita a purtat șapcă și ochelarii de soare, dar și un palton lung, așa că nici urmă de haine sexy.

Rihanna și-a schimbat din nou look-ul

Cu siguranță Rihanna este cântăreața cea mai îndrăgită din lume, care își schimbă look-ul foarte des. Dacă până acum a avut părul roșcat, brunet, sau șaten, acum vedeta are din nou un look nou. Prezentă la premiera unui film în New York, Rihanna i-a uimit pe toți când a apărut verde în cap. Rihanna a reușit ca la vârsta de doar 28 de ani să intre în lista celor mai bine vânduți artiști din toate timpurile. Artista are, de asemenea, în palmares, nu mai puțin de 8 premii Grammy, 23 de premii Billboard, 8 premii AMA (American Music Awards) și două Brit Awards.

Lady Gaga se menține cu mult sport

De-a lungul timpului, cântăreața a avut numeroase fluctuații de greutate. Văzând că în ultimul timp era tot mai criticată pentru faptul că se îngrășase, Lady Gaga a luat măsuri și a hotărât să slăbească. Pentru a-și tonifia corpul, cântăreața iese la alergat cum a făcut și recent. Îmbrăcată într-o ținută sport și cu puțin machiaj, Lady Gaga vrea să închidă gura răutăcioșilor și să aibă un corp bine definit.

Oliver Martinez își ia prânzul pe fugă

Atunci când ai o agendă încărcată și abia ai timp să mănânci nu îți rămâne decât să îți savurezi prânzul pe fugă, așa cum este și cazul actorului Oliver Martinez, care a intrat într-un magazin și-a luat o baghetă și un fresh de portocale pe care le-a savurat cel mai probabil din mers, așa cum obișnuiesc vedetele să facă atunci când timpul le este cel mai mare dușman. Oliver Martinez are doi copii: pe Nahla (8 ani) și pe Maceo (3 ani). Actorul a divorțat pentru a 3 oară în 2016, de actrița Halle Berry, cu care a fost căsătorit 3 ani.

Publicat: 23 Feb. 2017, 17:46 Vedete
Pe aceeași temă