Ricky Martin, declarații controversate despre copiii săi: “Mi-aş dori să fie gay…”

Publicat: 17 Oct. 2020, 15:12 Vedete
Ricky Martin, declarații controversate despre copiii săi: “Mi-aş dori să fie gay…”

Ricky Martin este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți latino din toate timpurile. Artistul a recunoscut în 2010 că este homosexual, mărturisire care a șocat o lume întreagă și le-a întristat pe admiratoarele sale de pretutindeni.

De-a lungul timpului, Ricky Martin a fost considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci. Acum, el este căsătorit de trei ani cu Jwan Yosef, iar în 2008 a devenit tată de gemeni cu ajutorul unei mame surogat.

Recent, celebrul câ ntăreț și-a uimit susținătorii când a dezvăluit că își dorește ca cei doi copii ai săi să îi urmeze orientarea sexuală, declarație care a stârnit un val de controverse în mediul online. Ricky Martin este un artist asumat, motiv pentru care nu se sfiește să facă anumite afirmații public, deși cuvintele lui ar putea stârni multe critici din partea internauților. Solistul a în 2010 că este homosexual, chiar dacă prietenii săi l-au sfătuit să renunțe la idee, deoarece o astfel de mărturisire i-ar putea distruge cariera, relatează fanatik.ro.

Deși s-a confruntat cu anumite prejudecăți, Ricky Martin a spus că s-a simțit foarte ușurat după ce și-a dezvăluit public orientarea sexuală și că și-ar fi dorit să fi recunoscut mai devreme că este gay.

Ricky Marin, un artist de renume mondial

Ricky Martin, recompensat cu două premii Grammy, este cunoscut pentru hituri precum „Livin’ la Vida Loca”, „She Bangs” şi „Nobody Wants to Be Lonely” şi a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internaţional.

El a anunţat că este homosexual în 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar, de atunci, a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.

Publicat: 17 Oct. 2020, 15:12 Vedete
Pe aceeași temă