REVENIRE. Mihai Mironică se întoarce la PROSPORT, unde va modera emisiunea ProSport LIVE

Publicat: 06 feb. 2023, 13:07 Autor: Camelia Vedete

Cunoscutul prezentator de emisiuni sportive, Mihai Mironică, se întoarce la ProSport, unde va prezenta emisiunea ProSport Live în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 18:00.

Mironică are 30 de ani de “PRO”. A făcut parte din echipa care a înființat Canalul de Sport la televiziunea Canal 31, pe fundația căreia avea să fie construit Pro TV-ul.

În perioada 1993-1994, a lucrat la Mediafax si Pro FM. În Pro TV a activat în toate zonele profesiei: comentator sportiv, producător de emisiuni, reporter, corespondent la mari competiții, editor de jurnale de știri, prezentator de emisiuni sportive, producător și scenarist de show-uri de televiziune.

„Pentru mine, venirea la ProSport este, de fapt, o întoarcere, fiind editorialist aici timp de 8 ani’’, a declarat Mihai Mironică.

„Aducerea lui Mihai Mironică este, în fapt, revenirea unui campion printre campioni și o dovadă că brandul ProSport își continuă demersul de a oferi urmăritorilor săi producții de cea mai înaltă calitate, realizate de profesioniști desăvârșiți”, susține Andrei Trifan, redactor-șef la ProSport și producător al emisiunii ProSport Live.

ProSport a fost înființat la data de 2 iulie 1997 și este unul din cele mai respectate branduri din industria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depășit 100.000 de exemplare/ediție, primul ziar sportiv care a tipărit ediții în afara țării, primul ziar sportiv care a oferit ediții speciale la stadion înainte și după terminarea partidei.

PROSPORT face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Publicat: 06 feb. 2023, 13:07 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă