Britanicii sunt șocați de ce au auzit! Prințul William și Kate Middleton își educă cei trei copii după un set de reguli stricte

Publicat: 30 Jun. 2020, 11:59 Vedete

Ducele și Ducesa nu se dezic de reguli stricte nici atunci când vine vorba de educația celor trei copii pe care îi au împreună. ! Prințul William și Kate Middleton îi încurajează însă pe cei mici să vorbească despre nemulțumirile lor. 

Potrivit The Mirror, setul strict de reguli include chiar și interdicția de țipa, de a striga sau de a se uita la televizor, înainte de cină. Se spune că Ducele și Ducesa de Cambridge insistă asupra copiilor lor, Charlotte, Louis și George, să nu adoarmă triști sau supărați.

De asemenea, cei mici sunt încurajați să spună întotdeauna ce îi deranjează pentru a-i ajuta pe aceștia să treacă peste o anumită problemă sau cel puțin să le explice ce e bine și ce e rău sau ce au greșit. Mai mult decât atât, aceste reguli sunt respectate și de cei doi soți, pentru a le arăta micuților un comportament frumos.

Prințul William și Kate Middleton au grijă de copii

O sursă a transmis pentru The Sun: ”Copiii sunt încurajați să vorbească despre ceea ce simt. Fie că este vorba despre un subiect de la școală, o oră de balet, de înot sau de tenis, fie că este vorba despre o reclamă de la televizor, ei discută și găsesc soluții. Nu se pune problema ca unul dintre părinți să spună ”nu”, iar celălalt să spună ”da”. Mereu se înțele și sunt uniți în fața copiilor”.

Totodată, copiii sunt foarte norocoși că au asemenea părinți, iar sănătatea fizică și mentală e foarte importantă.

Ce a făcut Kate Middleton în autoizolare

Ducesa Kate Middleton a găsit o soluție utilă, amuzantă, creativă pentru a face față statului în casă. Ea a studiat la facultate Istoria Artei și este atrasă de arta fotografică și de pictură. Dar cum nu avem voie să ieșim din casă, pentru a face fotografii, totuși Kate Middleton a găsit soluția: cărțile de colorat pentru adulți!

Publicat: 30 Jun. 2020, 11:59 Vedete
Pe aceeași temă