Reacția lui Mircea Badea, după ce s-a aflat că a murit Cristina Țopescu: ”E absolut șocant. E fără doar și poate o știre șocantă din toate motivele”

Publicat: 13 Jan. 2020, 07:43 News

Seara trecută, jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni.

Este știrea tragică a zilei. Cunoscuta jurnalistă Cristina Țopescu a fost găsită fără viață în locuința sa din Otopeni. Un vecin a apelat la 112, după ce nu o mai văzuse de mai bine de o lună.

Celebrul jurnalist Mircea Badea a reacționat și el la televizor, după ce s-a aflat de moartea tragică a Cristinei Țopescu.

„E absolut șocant. E fără doar și poate o știre șocantă din toate motivele. Sigur că am cunoscut-o pe Cristina Țopescu, am interacționat de multe ori în direct. Îmi amintesc când ne-a dat ocazia în direct și lui Mihai Gâdea și mie să avem grijă de niște căței care erau fără stăpân. Ea ne-a dat șansa atunci să ne implicăm într-o situație la care ea era foarte sensibilă și ne-a sensibilizat și pe noi.

Era un om sincer. Eu de cele mai multe ori m-am situat pe contrasensul opiniilor sale, am avut opinii contrare în multe situații, dar cu siguranță punctele sale de vedere erau sincere. Credea în toate vorbele pe care le rostea. Avea agenda propriilor convingeri, lucru care e foarte rar și pentru care am respectat-o întotdeauna”, a spus Mircea Badea, potrivit Antena 3.

Publicat: 13 Jan. 2020, 07:43 News
Pe aceeași temă