Reacția lui Alex Velea, după ce Fulgy a mărturisit că s-ar fi consumat substanțe interzise în studio: ”Trebuie să te internezi repede de tot”

Publicat: 06 Jun. 2021, 16:47 Vedete

Declarațiile lui Fulgy, fiul Clejanilor, au pornit o „furtună” de reacții, totul pornind de la seara când tânărul a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutină. Care a fost reacția lui Alex Velea, după ce Fulgy a susținut că în studio s-ar fi consumat substanțe interzise.

Fulgy a mărturisit, potrivit Cancan, faptul că în studioul lui Alex Velea s-ar fi consumat substanțe interzise. Fiul Clejanilor a spus: „Gheorghe Dincă a violat 6 fetițe b%^$#$#=*ș p#%^ în rasa voastră și nu l-ați arătat le televizor cât m-ați arătat pe mine că am fumat un cui și Alex Velea mi-a adus iarbă, la el am fumat. Ăsta e adevărul! Asumă-ți, Alex Velea, că ai încercat să mă sfidezi. Mi-ai zis că mă faci de h^&$#l. Să moară familia mea de nu te duci la pușcărie. Și tu și la ceilalți mă mai gândesc. Ia uitați, nu am nicio stare acum, totul e teatru, dar spun adevărul”.

După aceste declarații, artistul Alex Velea a avut prima reacție. Însă, în urmă cu câteva zile, fiul Clejanilor a transmis un mesaj care se află într-o opoziție totală.

„O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai discernământ și pentru că îți respect părinții. Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează și tu nu ești de pușcărie, ori o să te bată lumea rău că nu ești nici de bătaie. Salvați-l pe Fulgy!”, a postat Alex Velea pe InstaStory, scrie Cancan.

Ce spune Fulgy despre consumul drogurilor în studio la Alex Velea

Fulgy de la Clejani a povestit pas cu pas ce a făcut în seara în care a fost oprit de poliţişti.

În cadrul unui live transmis pe canalul său oficial de YouTube, cântăreţul a explicat faptul că a mers la studio la Alex Velea, pentru a face o piesă. Cei doi artişti au o relaţie de prietenie de mulţi ani, iar Fulgy a mărturisit că şi-a dorit foarte mult ca iubitul Antoniei să contribuie la piesa lui.

Toate bune şi frumoase până aici, însă la un moment dat, băiatul Clejanilor a început să vorbească despre consumul de droguri din studiourile artiştilor. Acesta susţine faptul că, de obicei în unele se fumează iarbă, dar a exclus vehement acest lucru în momentul în care a vorbit despre cel pe care îl deţine Alex Velea.

”Seara am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre, un om deosebit. Am ajuns acolo la studio cu motivul de a face o piesă pentru cățelul meu Cash. Mi-am luat un cățel și îl cheamă Cash și mi-am dorit foarte mult să fie și Alex Velea, să contribuie, pentru că eu am făcut muzică, versuri, tot și Alex Velea a fost de acord.

Am vorbit, ne-am înțeles, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. Niște băieți care m-au respectat. Nu pot să spun că m-a turnat nimeni, pentru că sunt niște băieți deosebiți. De obicei, în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă, pentru că te ridică și te relaxează. Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania”, a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 06 Jun. 2021, 16:47 Vedete
Pe aceeași temă