Răzvan Simion și Lidia Buble: ”Dragostea nu se poate judeca, cel puțin nu pe Pământ!”

Publicat: 23 Jul. 2017, 11:16 Vedete

El este Răzvan, unul dintre cei doi prezentatori ai emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani!”. Ea este Lidia, vocea pe care o ascultăm la radio, fie că ne spune că ”Noi simțim la fel!” sau că ”Inima nu știe!”, un lucru este clar ”Mi-e bine!” Împreună, au avut curajul să-și asume o poveste de dragoste care, după spusele lui Răzvan, ”s-a scurs ca un război civil” și care acum se bucură de ”o pace totală”.

Curioși să vedem ce alte lucruri se întâmple în casa și viața lor, în afară de cele despre care s-a tot povestit, am stat de vorbă cu ei, în exclusivitate.

Lidia, de ce-l iubești pe Răzvan? Ce are el ca să fie jumătatea ta?
Pentru că mă înțelege în orice situație și, mai ales, că-mi oferă libertatea dorită.

Răzvan, de ce o iubești pe Lidia? Ce are ea ca să fie jumătatea ta?
Are o părticică de liniște și înțelegere, de care sufletul meu avea nevoie.

Răzvan Simion și Lidia Buble: ‘Cei 2 ani au început ca un razboi de gherilă!’

Răzvan Simion și Lidia Buble interviuDacă ar fi să povestiți, fiecare, cum au fost acești 2 ani de relație, ce ați spune?
Lidia: Avem o relație presărată cu “sare și piper”, îndulcită cu multă “miere”. Este o relație bazată pe încredere și comunicare continuă. 2 ani au trecut foarte repede și frumos, pentru noi. În tot acest timp, ne-am sudat ca și cuplu.

Răzvan: Cei 2 ani au început ca un razboi de gherilă, s-au scurs ca un razboi civil și, de ceva timp, ne bucurăm nu de un armistițiu, ci de o pace totală. Nu între noi, ci în relația cu cei care nu au înțeles că dragostea nu se poate judeca, cel puțin pe Pământ.

Ce ați împrumutat unul de la celălalt și ce ați schimbat unul la celălalt de când sunteți împreună?
Lidia: Am împrumutat seriozitatea și răbdarea de a trata lucrurile.

Răzvan: Am reînceput să am încredere în oameni și am înțeles că A RÂDE face mai mult decât A ȘTI.

Răzvan Simion și Lidia Buble interviuCine este șeful casei, cine plătește la restaurant, cine are grijă de facturi și cine întinde rufele?
Lidia: Mai nou, cățelușul nostru, Bubbly, este șeful casei. Facturile le plătește Răzvan, iar rufele le întind eu. Despre plătitul la restaurant, amândoi o facem, nu avem o regulă.

Razvan: Lidia întinde rufele, eu aștept să se usuce. La restaurant, în funcție de cine are bani la el, iar pentru facturi, mulțumesc online-ului.

Din exterior, sunteți un cuplu asumat, un cuplu foarte sudat, vă certați vreodată? Care sunt cele mai dese motive de ceartă la voi în casă și cum obișnuiți să rezolvați conflictele care apar?
Lidia: Cam de la mâncare, ne certam. Eu sunt o mâncăcioasă, de fel, și nu prea vreau să împart. Dar, de curând, Bubbly este motiv de ceartă, cine îl scoate primul afară.

Răzvan: Nu prea am cu cine să mă cert, pentru că micile supărări sunt, mai mereu, din cauza altora. Acestea sunt tratate matur de Lidia, deși este “crudă” ca vârstă. Cu alte cuvinte, eu vorbesc și tot eu aud.

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Jul. 2017, 11:16 Vedete
Pe aceeași temă