Răzvan Simion s-a întors la fosta soție? Imaginile care o vor răvăși de tot pe Lidia Buble

Publicat: 08 Jun. 2020, 13:11 Vedete

La scurt timp după ce CIAO.RO a relatat în exclusivitate faptul că Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit, cei doi au anunțat, oficial, că nu mai formează un cuplu. La scurt timp după asta, prezentatorul a fost văzut în prezența fiicei lui, ceea ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă Răzvan s-a întors la fosta soție. 

De mai mult timp se zvonea faptul că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu, însăd e fiecare dată cei doi negau informațiile apărute.

După o relație de 5 ani în care au fost încontinuu blamați, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit duminică seara. Chiar prezentatorul matinalului de pe Antena 1 a făcut marele anunț pe pagina sa oficială de Instagram.

O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.
Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.

Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.

Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, a scris Răzvan.

Răzvan Simion se întoarce la fosta soție?

La scurt timp după ce a făcut acest anunț, Răzvan s-a lăsat filmat de fiica lui, în timp ce conducea, iar mesajul pe care Ianca l-a scris, ”Party în the house”, i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva prezentatorul se îndrepta împreună cu fiica lui către locuința fostei soții… pentru a petrece.

Diana Simion a fost părăsită de Răzvan, în urmă cu 5 ani, pentru Lidia Buble, și nimeni nu știe momentan care sunt șansele ca cei doi să se împace.

Publicat: 08 Jun. 2020, 13:11 Vedete
Pe aceeași temă