Răzvan Simion, pleacă de la Antena 1? Cu ce televiziune ar putea semna prezentatorul

Publicat: 02 May. 2021, 14:28 Vedete
Răzvan Simion, pleacă de la Antena 1? Cu ce televiziune ar putea semna prezentatorul

Răzvan Simion este fără doar şi poate unul dintre cei mai apreciaţi prezentatori TV din România. Deşi lucrează de ani bun la Antena 1, se pare că vedeta îşi doreşte să facă o schimbare majoră în viaţa sa. Surse din anturajul matinalului au dezvăluit cu ce televiziune ar putea Răzvan să semneze un nou contract.

Se pare că în ultima perioadă, oboseala şi-a spus cuvântul în ceea ce îl priveşte pe Răzvan Simion. Stresul acumulat l-au făcut pe acesta să se gândească mai bine la cariera sa, astfel, potrivit cancan.ro, Răzvan Simion ar fi în negocieri secrete cu PRO TV.

Răzvan Simion se mută la PRO?

Zvonurile au început să circule se pare de puţin timp, însă ceea ce i-a făcut pe mulţi să creadă în el este faptul că Răzvan Simion a acceptat invitaţia lui Mihai Bobonete la podcastul său. Acolo, matinalul de la Antenă a povestit că ar fi obosit din cauza programului emisiunii și nu i-ar strica o pauză.

Mai mult decât atât, potrivit cancan.ro, Răzvan Simion ar vrea să renunțe din cauza faptului că emisiunea s-a mărit la patru ore zilnic, iar asta a devenit destul de epuizant pentru el.

„O altă bârfă din trust spune că nici Adela Popescu, nici Lora nu ar avea scaune prea solide la PRO TV, dar, totuși, Cove este destul de iubit de public.

Se zvonește că s-ar dori ca Răzvan să fie cooptat la matinalul PRO, pe care să-l prezinte împreună cu Cove. Ar fi o lovitură primită de Antena 1.

Si oarecum o răzbunare din partea lui Răzvan, care a trebuit să suporte nu doar faptul că a venit Ristei în echipă, dar și mai mult, că lui, lui Răzvan, i s-au dat tot felul de rubrici de beauty, despre creme, frumusețe, sănătate, mâncare și alte lucruri oarecum soft, în vreme ce el ar avea alte multe idei de rubrici mult mai… wild”, spun apropiați ai prezentatorului, pentru cancan.ro. 

Ce salarii câștigă matinalii Răzvan și Dani

Matinalul de la Antena 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, apare pe micile ecrane încă din anul 2008, iar conceptul emisiunii aparțile regizorului Miki Balbae, potrivit informațiilor de pe internet.

Au un public fidel, oamenii sunt foarte receptivi la tot ceea ce fac și prezintă, dar munca din spatele reflectoarelor este, cu adevărat, grea: informație proaspătă, invitați, vedete și materiale noi care să atragă publicul. Iar toate acestea vine cu un preț!

Potrivit Ok! Magazine, se zvonește că Dani și Răzvan, care sunt prieteni de-o viață, ar primi fiecare lunar un salariu de 10.000 de euro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 May. 2021, 14:28 Vedete
Pe aceeași temă