Răsturnare de situație! S-a aflat când a murit, de fapt, Cristina Ţopescu!

Publicat: 13 Jan. 2020, 12:01 News

Cristina Ţopescu a murit în noaptea de 28 spre 29 Decembrie. În ultimul mesaj trimis de regretata jurnalistă unui amic de Whatsapp, înainte să moară, i-a mărturisit că a luat un somnifer puternic, pentru că se afla la capătul puterilor.

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare în casă, duminică, 12 Ianuarie după ce o vecină a anunțat că nu o mai văzuse de anul trecut.

Ce mesaj a transmis Cristina Ţopescu înainte să moară

SMS-ul a fost trimis anul trecut, pe data de 28 decembrie, la ora 22:01.

”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”, a scris Cristina Ţopescu.

Ultimul strigăt de ajutor al Cristinei Ţopescu

Cu două ore înainte îi scrisese aceluiași amic.

“Marius (n.n. – preşedintele Kola Kariola), iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai ştiu ce să fac!
Ieri am făcut atac de panică, am reuşit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineaţă am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.
Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir şi nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu ataţia căţei (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?! Sper să-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adapost de câini) mă omoară cu zile. Deci astă e un nenorocit pur şi simplu. Îţi dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcţia Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Şi nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu ştiu ce se întâmplă cu Fetiţa (n.n. – unul dintre câinii ei) şi mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta îţi imagineaza că eu sunt genul care doar plâng şi mă resemnez, se înşală. Crede-mă!
Dar nu ştiu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!”, i-a transmis jurnalista.

Publicat: 13 Jan. 2020, 12:01 News
Pe aceeași temă