Cine este iubitul secret al Cristinei Țopescu. De ce nu a căutat-o timp de două săptămâni!

Publicat: 18 ian. 2020, 14:05 Autor: Elena Life
Cine este iubitul secret al Cristinei Țopescu. De ce nu a căutat-o timp de două săptămâni!

Cristina Țopescu a fost descoperită, fără suflare, în locuința sa din Otopeni, o vecină anunțând poliția după ce vedeta nu mai fusese văzută timp de trei săptămâni. 

Toată lumea s-a întrebat zile în șir cum de a fost posibil ca nimeni să nu o caute pe celebra jurnalistă atît de multe zile, iar speculațiile în această privință nu au lipsit

Se pare că fiica lui Cristian Țopescu, așa cum a declarat medicul Monica Pop, ducea o viață retrasă și își confecționase un adevărat ”scut” împotriva oamenilor, însă o astfel de realitatea tulburătoare, încheiată tragic, ar fi trebuit să ridice măcar unele semne de întrebare din partea celor care o cunoscuseră și au admirat-o de-a lungul timpului.

Un amic al Cristinei Țopescu, omul de afaceri Sorin Mărcuș, a declarat că vedeta fusese îndrăgostită de unul dintre prietenii săi, Marian, încă de când avea 19 ani. „Ne cunoastem de peste 40 de ani… ieșeam la dans in Ateneul Tineretului, la ceaiuri, la munte, la mare…Cristina tot timpul cu zâmbetul pe față, veselă si fericită! Se îndrăgostise la 19 ani de prietenul meu cel mai bun Marian si ieșeam in gască mai tot timpul. Apoi, după ‘90, fiecare pe drumul lui, dar ne mai vedeam intâmplător spre deloc in ultimii ani…”, a povestit Sorin Mărcuş, potrivit wowbiz.ro. Drumurile celor doi s-au despărțit după anii `90, iar Marian are acum doi copii și este partener la un restaurant din centrul Capitalei.

Cristina Țopescu și Marian au rămas în relații bune, însă nici măcar acesta nu a sunat-o, potrivit informațiilor, pe fosta sa iubită, în cele trei săptămâni în care aceasta nu a mai fost văzută de nimeni, scrie Cancan.ro.

Cristina Țopescu s-a retras din televiziune în aprilie 2013

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați: Cristian și Sebastian. Cristina Țopescu a fost atrasă de lumea televiziunii chiar din copilărie, călcându-i pe urme tatălui ei. În perioada 1970 și 1979, ea a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. Când tatăl ei a căzut în dizgrația regimului comunist, Cristina a fost exclusă de pe ”sticlă”.  

Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista “Contemporanul”, a scris la revista “Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.

În 1991, ea a revenit în televiziune, după ce a semnat un contract cu cei de la PRO TV. Ulterior, moderatoarea a devenit vedetă Prima TV, unde a lucrat timp de 12 ani. S-a retras din televiziune în aprilie 2013. Iar, din noiembrie 2019, era consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății.

 

Publicat: 18 ian. 2020, 14:05 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă