Răsturnare de situaţie! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cenuşa Cristinei Ţopescu

Publicat: 23 Jan. 2020, 10:38 Vedete

În cursul zilei de marţi, ziarele au scris că familia Cristinei Ţopescu ar fi abandonat cenuşa la crematoriul Vitan Bârzeşti. Adevărul pare-se însă, că este altul.

Cristina Ţopescu a fost incinerată în urmă cu o săptămână, în prezenţa familiei şi a celor mai apropiaţi prieteni.

Urna în care se aflau rămăşiţele Cristinei Ţopescu au fost ridicate de mama regretatei jurnaliste, care a venit la crematoriul Vitan Bârzeşti alături de Andreea Berecleanu şi o firmă de servicii funerare. Cenuşa Cristinei Ţopescu a fost ridicată la două zile de la incinerare, sâmbătă.

„Mama jurnalistei, împreună cu doamna Andreea Berecleanu sâmbătă. Au venit împreună cu o firmă de servicii funerare”, au declarat reprezentanţii crematoriului Vitan Bârzeşti pentru Fanatik.

Andreea Berecleanu a mărturisit pentru publicaţia Elle că jurnalista i-a spus, în timpul unei discuţii pe care au avut-o în 2009, că îşi doreşte să fie incinerată şi mai apoi, o parte din cenuşă să fie împrăştiată în mare şi într-un loc cu cai.

O altă parte din cenuşă va rămâne la mama ei, iar ultima, în cavoul familiei de la cimitirul Bellu.

„În 2009. Eram în Spania, la 10.000 de metri altitudine, în avion. Vorbeam despre viața de dincolo, despre religie. Atunci mi-a spus: «Ca să nu uit. Să știi, eu vreau să fiu incinerată». Apoi mi-a confirmat decizia, la înmormântarea tatălui ei. Nu voia să ajungă în pământ.

Voia să se risipească de acolo de unde a venit, din univers. Mi-a și spus unde își dorește să împrăștii cenușa: în mare și într-un loc unde să fie cai. Și asta o să fac, o să găsesc un loc așa cum și-l dorea. O altă parte din cenușă o să rămână însă la mama ei și o alta în cavoul familiei Țopescu de la cimitirul Bellu”, a spus Andreea Berecleanu.

Publicat: 23 Jan. 2020, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă