Raoul și Mioara Velicu au lansat o super piesă!

Publicat: 20 Nov. 2020, 18:28 Vedete
Raoul și Mioara Velicu au lansat o super piesă!

Cu o carieră impresionantă de peste 50 de ani Mioara Velicu, interpreta fenomen din muzica populară românească ajunsă la onorabila vârsta de 76 de ani, a ales să colaboreze pentru o nouă melodie cu îndrăgitul interpret Raoul.

Cu toate că este interpretă de muzică populară, pentru această colaborare ea a decis sa apeleze la una dintre cele mai cunoscute melodii pop din spațiul balcanic “Zora je”, interpretată de cântăreața de origine croată Neda Ukraden. Melodia a fosr lansată în urmă cu 30 de ani și,  datorită succesului fulminant, a fost cântată în 13 limbi. De altfel, ea s-a vândut în peste 500 de mii de exemplare din momentul lansării în fosta Iugoslavie.

Cei doi au ales să cânte melodia în duet interpretând varianta lor chiar în limba originală, în limba croată. Apariția Mioarei Velicu în acest videoclip alături de Raoul arată o imagine cu totul și cu totul schimbată a artistei. Aprecierile nu au încetat să apară din momentul lansării acestui duet, cei doi făcând furori cu videoclipul postat atât pe YouTube, cât și pe rețelele de socializare.

Raoul de altfel, a colaborat în trecut și cu Neda Ukraden, artista care a lansat varianta originală a piesei “Zora je”. Ei au cântat în duet melodia “Nici o femeie ca tine/Nisi ti bio za mene”, fiind primul duet internațional între un artist român și un artist sârb.

Publicat: 20 Nov. 2020, 18:28 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă