Ramona Olaru aruncă bomba! Are bucurii la Răzvan Simion: „E mai bărbat! Am nevoie de grijă și protecție”

Publicat: 23 ian. 2023, 11:29 Autor: Camelia Vedete

Ramona Olaru are bucurii la Răzvan Simion. Ramona Olaru a aruncat bomba în emisiunea CANCAN EXCLUSIV! Vedeta Antena 1 a avut de răspuns unor provocări și a făcut-o cu zâmbetul pe buze.

Ramona Olaru a trecut prin diferite stări în emisiunea CANCAN EXCLUSIV. Vedeta TV a vorbit despre copilărie, dar și despre o fetiță pe care și-o dorește cu Cătălin Cazacu. Dar cel mai amuzant moment a fost atunci când a trebuit să facă față provocării „Kiss, Marry, Kill”.

Coprezentatoarea „Neatza” a trebuit să spună pe cine ar săruta, cu cine s-ar căsători, dar și pe cine ar „omorî” dintre cei trei colegi de platou: Florin Ristei, DanI oțil și Răzvan Simion.

Ramona Olaru are bucurii la Răzvan Simion

CANCAN EXCLUSIV: Dragi oameni buni, „Kiss, Marry, Kill”, Ramona Olaru cu Răzvan, Dani și Ristei!

Ramona Olaru: Sunt băieții mei, până la urmă, ei nu se supără și cred că nici partenerele lor, că suntem prieteni cu toții.

CANCAN EXCLUSIV: Cu unul trebuie să te măriți!

Ramona Olaru: Stai puțin, că trebuie să mă gândesc care ar avea mai mare grijă dacă m-aș mărita cu el, că eu așa îl iau, prin excludere. Și am nevoie de grijă, atenție și protecție. Cred că «marry» Răzvan, pentru că îl văd mai bărbat, mai cu grijă, mai acolo, mai așezat.

Mai ales în ultimii ani e din ce în ce mai așezat, a cerut-o și pe asta mică de soție acum, adică e ceva superb. Da, «marry» Răzvan. Cred că am și o relație mai bună cu Răzvan, dacă stau puțin să mă gândesc, acolo pe platou. Bine, depinde de momente, că sunt foarte OK cu toți.

Acum să nu se supere Ristei, dar o să pun «kill» la el, pentru că este și geloasă asta mică și atunci nici nu mă mai bag. Și a rămas de pupat domnul Dani. Lui nici nu îi place să stea la pupat, că fuge!

Ramona Olaru are probleme mari cu gelozia

Într-un timp record, Ramona a reușit să transforme nopțile pline de băutură și gagici, alături de Giani Kiriță, Mihai Mitoșeru sau Dan Bittman, în istorie!

Acum Cazacu e numai în vacanță cu iubita la prietenii ei și tot așa. În ciuda faptului că a fost pus cu botul pe labe, blonda de la Antene este conștientă că lupul își schimbă blana, dar năravul ba.

Așa că, imediat ce a scăpat de filmări, fosta iubită a lui Cuza (alt gagicar în pantaloni scurți și bretele 😂😂😂😂) s-a postat de gardă în stațiunea Saturn, acolo unde Antena Stars filmează emisiunea prezentată de Cazacu și Natalia Mateuț. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Publicat: 23 ian. 2023, 11:29 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă