Raluka: „Mama mi-a zis să fac lucruri de care să nu-mi fie rușine!”

Publicat: 20 Nov. 2018, 07:57 Vedete

„Am fost foarte foarte norocoasă. Sunt un o foarte norocos. Nu mi-a fost foarte greu să pătrund în lumea asta!”, ne-a declarat Raluka în exclusivitate.

Raluka. În ultima vreme ne-a încântat cu aventura în Asia Express, alături de prietena ei – Ana Baniciu. De asemenea, în aceeași formulă le vedem tot la Antena 1 în show-ul „Te cunosc de undeva”.

Pe Raluka, însă, o știm de ani de zile. Megastar, îți sună cunoscut? Multe au fost competițiile de gen care au avut-o pe Raluka în distribuție.

A fost și Eurovision și, imediat după, artista a intrat în proiectul cu DJ Sava care, cumva, i-a adus un plus de imagine considerabil.

„Am fost foarte foarte norocoasă. Sunt un o foarte norocos. Nu mi-a fost foarte greu să pătrund în lumea asta!”, ne-a declarat Raluka în exclusivitate.

Un om pozitiv prin definiție, pe Raluka puține sunt lucrurile care o sperie. „Îmi este teamă de singurătate și de întuneric. În rest… Nu îmi e teamă. Nu mă gândesc la lucrurile negative. Chiar dacă au fost, au trecut, asta înseamnă că n-au fost chiar asa de rele!”, explică Raluka în continuare.

Refugiul pentru ea este muzica, iar atunci când cântă, nimic nu mai contează. „Când încep să cânt dau totul. Nimic nu mai contează!”, ne explică artista. Un alt cadou pecare și-l face mai nou este sportul. „Sportul este un cadou pe care mi-l fac eu mie.

De exemplu, m-am apucat de alergat la 4 dimineața. Este cel mai tare lucru pe care l-am făcut în ultimii ani. Este o liniștite la 4 dimineața… este incredibil… E ceva atât de frumos, iar principalul motiv pentru care fac sport este să am mintea limpede”, conchide artista.

Mai multe despre tot și toate am vorbit cu Raluka în interviul următor.
Te invit să-l urmărești.

„Cred că aș fi ușor ipocrită să spun că mi-a fost greu!”

 

 

„Muzica este refugiu.”

 

 

„Cel mai frica îmi e de singurătate și de întuneric!”

 

 

„Mama mi-a zis să fac lucruri de care să nu-mi fie rușine!”

 

 

 

Publicat: 20 Nov. 2018, 07:57 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă