Raluca Podea a văzut moartea cu ochii după ce s-a îmbolnăvit de COVID! ”Aveam tot corpul umflat și mâinile vinete”

Publicat: 05 oct. 2021, 14:20 Autor: Maria Apostol Vedete

Raluca Podea a văzut moartea cu ochii după ce s-a îmbolnăvit de COVID! Blonda a povestit că a ajuns inclusiv la spital din cauza simptomelor grave. 

Raluca Podea a trecut printr-o experiență greu de descris, din cauza COVID, în urma căreia a rămas cu sechele. Blonda a vorbit despre zilele infernale pe care le-a trăit.

Raluca Podea a văzut moartea cu ochii

Primele simptome au început dintr-o dată, în urmă cu 17 zile, conduceam și am început să mă simt rău. Am avut amețeli, am început să transpir. Am avut o senzație foarte ciudată pe care nu am mai întânit-o. După ce am ajuns acasă mi-am făcut două teste, rezultatele au fost negative, dar în seara respectivă am început să fac febră, frisoane și m-a pus la pat. De duminică şi până miercuri am stat în casă și m-am simțit din ce în ce mai rău, până am ajuns la spital. Eram ca un zombie, pur și simplu eram ca o legumă, care nu putea face nimic (…) Acasă mi-a fost tot rău, am început să mă umflu la față, la mâini şi la picioare, eram ca un balon. Eu nu am luat tratamentul pe care mi l-au recomandat ei, am avut o altă rețetă şi am luat pastilele respective, pe care le-am comandat din străinătate. Și imediat cum am luat prima pastilă am început să mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat Raluca pentru CANCAN.RO.

Florin Pastrama a recunoscut de ce s-a despartit de Raluca Podea

Blonda a avut în trecut o relație cu Florin Pastramă, actualul soț al lui Brigitte Sfăt. Cei doi s-au despărțit, se pare, din cauza ei.

Vreau să-i cer iertare dacă i-am greşit cu ceva. Îi mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat mie, personal. Dacă ea aşa a crezut de cuviință să vorbească de mine după o relaţie de doi ani de zile, eu am cuvinte de laudă la adresa ei. Eu am doar vrut să fiu fericit.

Cu ea nu puteam, toată ziua, de dimineaţă până seara, era cu băiatul ei. Dacă eram aşa nenorocit cum a spus ea, putea să mă iubească băiatul ei? Să mă considere tatăl lui? De dimineaţă până seara noi nu ne întâlneam. Vorbeam la telefon. Eu nu vreau o relaţie la telefon. Vreau să fiu fericit”, a declarat Florin Pastramă în urmă cu mai mult timp.

Publicat: 05 oct. 2021, 14:20 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă