Raluca Pastrama se distreaza de zor cu fetele in club! A sorbit din priviri o animatoare VIDEO

Publicat: 06 mart. 2018, 23:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Sotia cantaretului Pepe ii este devotata, dar asta nu inseamna ca nu ii place si ei ceva frumos!

Raluca Pastrama se distreaza de zor cu fetele in club! Sotia lui Pepe a iesit in club alaturi de cele mai bune prietene. Cu chef de distractie, fetele au nimerit direct spre bar de unde s-au aprovizionat. Inarmate cu pahare pline de licori bahice, fetele s-au pus pe socializat si pe dansat.

Dar, cand spectacolul animatoarelor a inceput, Raluca Pastrama a fost cu ochii pe dansatoare. Sotia lui Pepe s-a plasat strategic cat mai aproape de o tanara dezgolita ce dansa pe cerc, suspendata de tavan. Cum ce este frumos ii place si lui Dumnezeu, la fel a facut si Raluca Pastrama.

Tanara mamica cu un trup de invidiat a admirat trupul altei femei! In timp ce animatoarea clubului se afla in aer, pe cerc, Raluca o sorbea din priviri. Ii studia cu atentie miscarile, dar si formele pline. Imbracata sumar si cocheta, animatoarea a reusit sa adune in jurul ei si barbati, dar si femei.

Raluca si prietenele ei au fost atente la spectacol. Dupa ce s-au saturat de formele feminine, au mutat ‘cortul’. Acestea s-au relocat catre scena pe care dansau barbatii. Raluca Pastrama le-a facut pe plac prietenelor si a mers aproape de ei. Dar abia daca a avut ochi pentru barbatii lucrati si topless de pe scena!

Raluca Pastrama a sorbit din priviri o animatoare

Raluca Pastrama a sorbit din priviri o animatoareCat timp a stat langa barbati, Raluca a evitat sa ii priveasca. S-a uitat la oamenii din club, de langa ea, si a mai butonat pe telefon. Pesemne Pepe are o sotie care ii este fidela si cu privirea! Un norocos, ce putem spune!

Raluca Pastrama a sorbit din priviri o animatoareRaluca Pastrama a iesit in club cu fetele dupa ce sotul ei a filmat cu o bruneta sexy si focoasa. Zilele trecute, Pepe a fost ‘prins’ la hotel cu o bruneta sexy! Cei doi si-au dat intalnire intr-o camera cu un scop anume. Sa filmeze pentru noul clip al artistului.

Raluca Pastrama a sorbit din priviri o animatoarePepe a colaborat cu Anastasia, asistenta lui Dan Negru de la Antena 1. Cei doi au petrecut clipe bune unul in compania celuilalt. Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, artistul si-a informat sotia.

Pepe, prins la hotel cu o bruneta sexy!Raluca Pastrama stia ca sotul ei va petrece ore bune in compania unei brunete sexy. Si intr-o camera de hotel! Se pare ca nu a avut niciun motiv de a isi face griji. Pe partea cealalta, Anastasia a fost incantata.

Afla aici ce a spus Raluca Pastrama despre imaginile incitante cu Pepe si bruneta sexy!

Publicat: 06 mart. 2018, 23:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă