Raluca Pastrama se distreaza de zor cu fetele in club! A sorbit din priviri o animatoare VIDEO

Publicat: 06 Mar. 2018, 23:30 Vedete

Sotia cantaretului Pepe ii este devotata, dar asta nu inseamna ca nu ii place si ei ceva frumos!

Raluca Pastrama se distreaza de zor cu fetele in club! Sotia lui Pepe a iesit in club alaturi de cele mai bune prietene. Cu chef de distractie, fetele au nimerit direct spre bar de unde s-au aprovizionat. Inarmate cu pahare pline de licori bahice, fetele s-au pus pe socializat si pe dansat.

Dar, cand spectacolul animatoarelor a inceput, Raluca Pastrama a fost cu ochii pe dansatoare. Sotia lui Pepe s-a plasat strategic cat mai aproape de o tanara dezgolita ce dansa pe cerc, suspendata de tavan. Cum ce este frumos ii place si lui Dumnezeu, la fel a facut si Raluca Pastrama.

Tanara mamica cu un trup de invidiat a admirat trupul altei femei! In timp ce animatoarea clubului se afla in aer, pe cerc, Raluca o sorbea din priviri. Ii studia cu atentie miscarile, dar si formele pline. Imbracata sumar si cocheta, animatoarea a reusit sa adune in jurul ei si barbati, dar si femei.

Raluca si prietenele ei au fost atente la spectacol. Dupa ce s-au saturat de formele feminine, au mutat ‘cortul’. Acestea s-au relocat catre scena pe care dansau barbatii. Raluca Pastrama le-a facut pe plac prietenelor si a mers aproape de ei. Dar abia daca a avut ochi pentru barbatii lucrati si topless de pe scena!

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Mar. 2018, 23:30 Vedete
Pe aceeași temă