Femeia asta are cele mai puternice coapse din lume! Uite cum sparge trei pepeni intre picioare in mai putin de 15 secunde

Publicat: 06 mart. 2018, 15:54 Autor: D. C. Life

Ucraineanca Olga vrea sa devina oficial cea mai puternica femeie din lume si pentru asta se antreneaza din greu.

Femeia asta are cele mai puternice coapse din lume! Se pot stabili recorduri la orice, iar Olga Liaschuk a obtinut unul pentru pepenii pe care a reusit sa-i sparga intre coapse. Datorita talentului sau neobisnuit femeia a devenit cunoscuta si a participat la mai multe show-uri TV.

In varsta de 33 de ani, din Kyiv, Ucraina, Olga detine recordul mondial pentru cel mai scurt timp in care a spart 3 pepeni intre coapse, 14,6 secunde. Dupa ce a obtinut acest record, ucraineanca a incercat sa mai doboare unul, cel de cei mai multi pepeni striviti intr-un minut, insa a esuat.

Visul sau de a deveni cea mai puternica femeie din lume a ambitionat-o si a determinat-o sa-si exploateze talentul la maximum.

sparge pepeni cu coapse

Femeia asta are cele mai puternice coapse din lume!

In timpul doborarii primului record, gazdele emisiunii Phillip Schofield si Holly Willoughby nu s-au putut abtine sa nu-si exprime cu voce tare mirarea.

De fiecare data dupa ce reusea sa crape un pepene imens isi stergea cu un prosop coapsele pentru a impiedica urmatorul fruct sa alunece si pentru a avea o „priza” mai buna.

Ucraineanca nu se va opri aici, ci va continua sa incerce sa doboare recorduri mondiale pentru a-si demonstra puterea.

Reactiile oamenilor din mediul virtual au fost variate, insa cei mai multi dintre ei au fost mirati mai mult decat dezgustati sau impresionati.

Publicat: 06 mart. 2018, 15:54 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă