Raluca Moianu a facut primele declaratii dupa moartea fostului sot: „Nu vreau sa mi se planga de mila”

Publicat: 20 oct. 2018, 10:10 Autor: Simona Vedete

Invitata in cadrul emisiunii "Agentia Vip", de la Antena Stars, realizatoarea TV, Raluca Moianu, a adus in discutie si moartea fostului ei sot, comentatorul Marius Ancuta.

Astfel, a povestit prin tot ce au trecut impreuna si cum si-a dus aceasta ultimele zile din viata. Marius Ancuta a murit pe 16 iulie, la varsta de 50 de ani, din cauza unei forme de cancer.

„Sunt bine, am un copil şi pentru el sunt bine. Eu sunt o persoană puternică. Mi-a spus înainte să plece că pleacă liniştit că ştie că sunt lângă Mara. Mario nu ar fi vrut să se ştie că este bolnav. La început i s-a spus că este norocos şi am sperat că o să fie bine.

După operaţie a făcut o infecţie. Este complicat să dăm vina pe ceva, avem medici foarte buni, am întâlnit oameni foarte buni, dar spitalele sunt îngrozitoare. Este clar că în România este bine să fii sănătos.

În luna mai a comentat meciuri, a făcut un efort extraordinar. Cred că singurul lui regret este că ne-a lăsat singure“, a spus Raluca Moianu la „Agentia Vip“, de la Antena Stars.

„Nu vreau sa mi se planga de mila”

Raluca Moianu a facut primele declaratii dupa moartea fostului sot:

Aceasta a dat detalii si cu privire la lupta pe care a dus-o fostul ei sot cu boala nemiloasa.

„Soţul meu a fost un tip mândru şi nu a fost nicio zi bolnav. Timp de 57 de zile a luat antibiotice foarte puternice. Statisticile spun că cei care sunt diagnosticaţi cu această maladie supravieţuiesc un an, un an şi jumătate.

El a făcut tot ce a putut. La un moment dat mi-a spus: «Şi dacă am să mor, am să comentez Campionatul Modial de Snooker» (…). A făcut un efort extraordinar în mai, pentru că el abia se mai ţinea pe picioare.

Ulterior, au fost nişte săptămâni foarte urâte, a făcut radioterapie, dar au fost efecte pozitive pe o durată scurtă. Slăbise, se schimbase….

Copila mea e puternică, seamănă cu el, e mândră ca el şi mi-a spus: «Nu vreau să mi se plângă de milă». (…)”, a mai spus aceasta.

Publicat: 20 oct. 2018, 10:10 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă