Ce bauturi prefera conducatorii lumii! Donald Trump nu consuma deloc alcool, iar Regina Elisabeta obisnuieste sa bea…

Publicat: 19 oct. 2018, 16:48 Autor: madalina m. Vedete

Sunt cativa dintre conducatorii lumii care nu se ating absolut de alcool.

Pe de alta parte, conducatorii lumii precum Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii obisnuiesc sa se relaxeze cu un pahar de alcool. Si cum toate aceste detalii nu erau cunoscute pana acum, toata lumea a avut o adevarata surpriza cand a descoperit adevarul.

Printre liderii puternici care nu consuma deloc alcool se numara si Donald Trump. Presedintele Statelor Unite ale Americii nu bea niciun fel de alcool. Chiar el a explicat ca motivul tine de o experienta din familia sa, care l-a marcat profund.

ce bauturi prefera conducatorii lumii

„Am invatat de la fratele meu, Fred. Era un tip fantastic, care a ales alcoolul, din cauza caruia a si murit”, povestea Donald Trump, in trecut. S-ar parea ca disparitia fratelui sau a dus la sistarea alcoolului din stilul sau de viata. Din acelasi motiv, presedintele american nu se atinge nici de cafea sau tigari.

De cealalta parte, Barrack Obama, fostul lider de la Casa Alba, a fost fotografiat de cateva ori cand bea bere, chiar si in Biroul Oval, sau la orele considerate usor nepotrivite. Mai mult, acesta producea bere la Casa Alba si se folosea de mierea culoasa din stupii din gradina locuintei prezidentiale.

Totusi, conducatorii lumii care prefera sa guste din bauturile alcoolice si-au exprimat preferintele in acest sens. Intr-un raport dat publicitatii de catre publicatia „Business Insider”, s-ar parea ca ginul, dar si vinul se afla pe lista de preferinte a Reginei Elisabeta, dupa cum declara si Darren McGrady, bucatarul ei personal.

ce bauturi prefera conducatorii lumii

Suverana Angliei obisnuieste ca inainte de pranz sa bea un pahar de gin, dar si unul de vin Dubbonet, impreuna cu o felie de lamaie. Seara, aceasta prefera un martini sec si un pahar de sampanie, noteaza descopera.ro.

Cancelarul german Angela Merkle este printre conducatorii lumii care prefera berea. Ea nu s-a sfiit pana acum sa apara in public cand consuma bere, semn ca este una dintre bauturile sale preferate. Liderul german se da in vant si dupa vinul alb. La un moment dat, dupa o vizita la Copenhaga, secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a laudat-o pentru rezistenta pe care a avut-o in serile in care au stat la suete si au consumat vin.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu este vreun mare bautor de votca. Mai degraba acesta e un iubitor de bere si a descoperit aceasta bautura cand a mers in vizita in Germania. Liderul rus consuma alcool foarte rar, cand merge la petreceri sau participa la evenimente.

Publicat: 19 oct. 2018, 16:48 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă