Radu Vâlcan și fiul cel mic s-au îmbolnăvit de COVID! Adela Popescu a vorbit despre starea lor

Publicat: 20 Sep. 2021, 15:12 General
Radu Vâlcan și fiul cel mic s-au îmbolnăvit de COVID! Adela Popescu a vorbit despre starea lor

Radu Vâlcan și fiul cel mic s-au îmbolnăvit de COVID! La aproape două săptămâni după ce Adela Popescu a prezentat primele simptome, iată că doi dintre membrii familiei s-au infectat, la rândul lor, cu acest virus. 

Adela Popescu a făcut anunțul despre soțul ei și despre fiul cel mic, care a fost și el infectat cu temutul virus. Din fericire, Radu Vâlcan și fiul său Adrian sunt bine și nu prezintă simptome grave.

Radu Vâlcan și fiul cel mic s-au îmbolnăvit de COVID!

Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu, la Vorbește Lumea.

După ce a fost confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2, Adela Popescu a lipsit de pe micile ecrane pentru o perioadă. Cu toate că a luat măsuri de protecție, ea nu a reușit să-i ferească pe soțul ei și pe copilul cel mic de infectare.

Și un coleg de-al ei de emisiune, Shurubel, s-a îmbolnăvit de COVID, la scurt timp. Iar simptomele nu au fost tocmai ușoare.

Transpir. Am nasul înfundat. Ultimele zile am transpirat 11 tricouri. Nu am gust, dar nici miros. Ieri am mâncat o ceapă întreagă și nu am simțit gustul. Am vrut să văd dacă lăcrimez, dar nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Shurubel la „Vorbește lumea”.

Publicat: 20 Sep. 2021, 15:12 General
Pe aceeași temă