Adela Popescu ”și-a luat zborul” de la Pro TV cu o geacă-parașută! Deși mai are o lună până va naște, și-a uimit colegii cu vestimentația ei extravagantă

Publicat: 09 Jun. 2021, 22:20 Vedete

Ne place Adela Popescu, așa cum ne place felul în care alege ea să-și construiască cuibul alături de Radu Vâlcan și cei (aproape) trei copii ai lor. Povestea lor pare, trebuie să recunoaștem, cumva extrasă dintr-o poveste cu prinți și prințese. Acum… că tot a venit vorba despre prinți și prințese… trebuie să o vedeți pe Adela Popescu în ce era îmbrăcată zilele trecute atunci când a ieșit de la „Vorbește lumea”, unde a fost invitată! De remarcat, totodată, că fosta prezentatoare și-a angajat un șofer care o ajută zi-noapte…

Paparazzi CIAO.RO au surprins-o pe graviduță fix la ieșirea din studioul de emisie. Acum, fără urmă de răutate, dar se vede treaba că Adela a lăsat deoparte rochia de prințesă și a înșfăcat cel mai apropiat balonzaid pe care l-a găsit la îndemână.

Fotografiată din spate, Adela pare că se pregătește să-și ia zborul, în timp ce se chinuie puțin să se urce în mașina care o aștepta la ieșirea de pe platourile de filmare. Posibil sarcina înaintată o face să fie mai puțin ușurică în mișcări de aceea, cel mai probabil, are deja o armată de oameni în jurul ei.

Adela Popescu a fost invitata colegilor ei care au fost foarte interesați să afle cum îi este acum când mai are atât de puțin și naște.

„În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este chestia cu COVID-19. Nu atât că m-aș putea îmbolnăvi, cât că protocolul, în clipa în care te internezi și ești pozitivă, presupune să fii mutată la o maternitate de suport COVID. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă și n-ai voie să-ți vezi copilul, nu știu dacă o săptămână sau două, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni, cel puțin, să mă cam izolez”, a spus Adela Popescu.

În plus, vedeta Pro TV se „laudă” cu cele mai mari emoții din lume. „Într-adevăr, am început să am și mari emoții pentru naștere pentru că, dacă la prima mi s-a părut că a fost complicat și dureros, dar m-am gândit că a fost o întâmplare, la a doua m-am dus mult mai relaxată și a fost chiar mai greu. Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu. (…) Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare.”, a conchis vedeta.

În timp ce viitoarea mămică se perpelește de gânduri și stări, există doi micuți care abia așteaptă să-l cunoască pe frățiorul numărul 3. Vorbim, evident, despre Alexandru și Andrei, primii născuți ai cuplui Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Publicat: 09 Jun. 2021, 22:20 Vedete
Pe aceeași temă