Radu Vâlcan și-a îngrijorat fanii cu ultima poză. Ce detaliu le-a atras atenția

Publicat: 13 Sep. 2021, 14:21 Vedete

Radu Vâlcan și-a îngrijorat fanii cu ultima poză. Viața de proaspăt tătic pare să-și fi pus amprenta și pe chipul prezentatorului. Fanii au observat semnele oboselii și i-au recomandat mai multă odihnă, pentru că altfel devine de nerecunoscut. 

Chiar dacă nu este cea mai bună perioadă pentru a se odihni pe îndelete, este clar că Radu Vâlcan are nevoie de mai multe ore de somn, consideră abonații săi de pe Instagram. Observațiile au fost făcute după ce a publicat o poză în timp ce își ține în brațe cel mai mic dintre băieți.

Radu Vâlcan și-a îngrijorat fanii cu ultima poză

Cam obosit, tati”/ Ce slab ești, frate. Ești muuuuult mai obosit decât Adela. Împărțiți-vă timpul de somn, că e rău. Ori luați-vă o bonă”/ Radu, dar ce este cu tine, că ai slăbit…”, sunt doar câteva dintre comentariile care au semnalat oboseala de pe chipul prezentatorului.

View this post on Instagram

 

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan)

Adela Popescu are COVID-19

E de înțeles probabil oboseala pe care Radu Vâlcan o afișează, mai ales că în această perioadă Adela Popescu s-a infectat cu COVID-19, iar el a preluat aproape toate sarcinile.

Săptămâna trecută, Adela a lipsit de la „Vorbește lumea” și a anunțat că a fost depistată pozitiv. Din fericire, starea de sănătate a vedetei nu este gravă și încearcă pe cât posibil să-și protejeze bebelușul.

M-am simțit rău, așa că am făcut testul COVID, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere”, a declarat vedeta Pro TV.

Publicat: 13 Sep. 2021, 14:21 Vedete
Pe aceeași temă