Radu Vâlcan a ”pufăit” ca turcii lângă graviduța Adela Popescu! În așteptarea celui de-al treilea băiețel, celebrul cuplu s-a bucurat de micile tabieturi vicioase

Publicat: 16 Jun. 2021, 21:54 Vedete

Adela Popescu și Radu Vâlcan au un succes teribil atunci când ies în lume. Cei doi au reușit după priceperea și norocul lor să-și construiască o imagine de staruri care pot concura chiar și cu acelea care-și duc zilele pe la Hollywood. Așa s-a întâmplat recent și când cei doi au fost surprinși în timp ce se bucurau de micile lor tabieturi vicioase, iar clienții terasei la care se aflau s-au gândit să-i felicite pentru băiețelul care se va naște în curând. 

Paparazzi CIAO.RO i-au surprins pe cei doi soți, zilele trecute, în timp ce serveau masa la o terasă dintr-o zonă de vârf din București. I-am văzut pe cei doi în timp ce se relaxează, el la o țigară (n.r. medicii spun că nu este indicat să te expui în periopada sarcinii), ea în fața unei cești de cafea și ceva de-ale gurii. Puțin timp mai târziu, situația se aglomerează… Lui Radu îi sună telefonul și este complet cucerit de discuția pe care i-o propune colegul de conversație, iar Adela este… cucerită de, cel mai probabil, o fană înfocată care a surprins-o la umbră pe terasă.

De fapt… dacă privim cu atenție fotografiile, observăm că două sunt fanele care, din ce deducem din fotografii, au numai cuvinte de laudă la adresa celor doi. Cu siguranță, multe sunt laudele și aprecierile pentru minunatele clipe pe care le trăiesc în sânul familiei lor, iar privirea Adelei spune tot. Vedeta Pro TV pare să asculte cu atenție ce-i spun doamnelor, ba chiar se implică în discuția cu ele, le zâmbește, le mulțumește și cu siguranță, le promite că o să facă la fel de frumos și de acum înainte.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își așteaptă ce de-al treilea moștenitor

La începutul acestui an, Adela Popescu anunța în direct la „Vorbește Lumea” că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Și de această dată tot un băiat, aveam să aflăm tot atunci. „Sunt însărcinată în 17 săptămâni. Soțului meu îi place mai mult de mine însărcinată. Cel mai amuzant lucru este că avem tot băiat. Acum, tot cât investești în ei, în educația lor, dacă nu iau o nevastă care să te placă, adio!

Mi-a plăcut reacția soțului meu după ce am venit de la analize: acum o să avem 4 copii. Pentru că mai încercăm până ne iese o fetiță, ai prins-o, Cove, pe asta? Mulți mă întreabă: dar sigur nu este fetiță? Decât un băiețel… așa, mai bine un băiețel onest. Uite, Laura Cosoi are două fetițe, are și ea nevoie de gineri.”, povestea amuzată vedeta Pro TV.

 

Publicat: 16 Jun. 2021, 21:54 Vedete
Pe aceeași temă