”Rabla” lui Irinel Columbeanu, la un pas să se dezmembreze în trafic! Doar un noroc chior l-a scăpat de amendă

Publicat: 29 mai 2022, 09:25 Autor: Maria Apostol Vedete

Au apus vremurile când Irinel Columbeanu impresiona cu mașinile lui scumpe. După ce și-a tocat toată averea, se pare că acum se mulțumește cu o rablă care pare că se dezmembrează când o scoate în trafic!

De la plimbările cu Bentley-ul Continental de 630 de cai-putere, pe care a plătise nu mai puțin de 240.000 de euro sau cu acel Rolls Royce care întorcea toate privirile, mai nou, fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns să conducă o mașină veche, un Mercedes E Class din anii 2000, cu care își face treburile prin urbe.

Recent, fostul milionar de la Izvorani a fost surprins chiar într-o situație alarmantă. Irinel Columbeanu a fost filmat în trafic de un alt șofer în timp ce mergea pe prima bandă, cu viteză redusă, dar cu ușa din partea șoferului deschisă larg!

Pe lângă faptul că este interzis prin lege să circuli cu ușa deschisă, nici nu se poate înțelege de ce ar fi ales să facă Irinel Columbeanu un asemenea gest. A rămas fără aer condiționat la mașină? Mai multe detalii citiți pe CANCAN.RO.

De ce și-a lăsat Columbeanu fiica să plece din țară

Pentru Irina, școala a fost pe primul plan, fiind mai puțin activă pe rețelele de socializare. Aceasta obișnuia să posteze des pe social media, mai ales în perioada când se ocupa de canalul de Youtube pe care îl deține.

Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară. Ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

Publicat: 29 mai 2022, 09:25 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă