Puya de la America Express a avut un frate care a murit! Motivul real al decesului

Publicat: 22 ian. 2023, 10:04 Autor: Camelia Vedete

Puya de la America Express 2023 a avut un frate care a murit! Motivul real al decesului din Italia a fost acesta.

Puya a dezvăluit la America Express 2023 că a mai avut un frate, care din păcate a murit. Artistul a spus cu regret că a pierdut multe momente cu el și de multe ori nu putea să îi răspundă la telefon din cauza programului încărcat.

Puya de la America Express a avut un frate care a murit!

Fratelel lui Puya a fost găsit mort în locuința sa din Italia în 2012. Alexandru Gărdescu muncea la un service auto, iar la acea vreme anchetatorii au mers pe ideea că decesul a fost provocat de o supradoză cu substanțe interzise.

„El era în Italia, lucra acolo și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce, mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită. Uneori suna și nu puteam să îi răspund, mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Putea avea probleme și nu avea cui să i le spună”, a mărturisit Puya la Antena Stars.

Ce a spus Puya la America Express 2023 despre fratele său

”Frica să nu uit să ajung acasă. Să nu pățească copiii ceva, la asta mă gândesc, aici, noi am avut și un frate care a murit și tot timpul mi s-a părut foarte dur pentru mama și pentru tata să treacă prin așa ceva și am frica asta. Am avut în familie un frate care a murit și tot timpul mi s-a părut aproape imposibil să treci peste chestia asta, dar sper să nu se întâmple nimic”, a spus Puya imediar după ce și-a exteriorizat fricilie.

Cine este Melinda de la America Express! Iată cu ce se ocupă soția lui Puya

Melinda de la America Express 2023 face echipă cu soțul ei, Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu. Aceasta a povestit că se aștepta ca această competiție să fie mai ușoară, dar a întâmpinat provocări destul de dificile pe Drumul Aurului.

Melinda de la America Express 2023 are 33 de ani și este căsătorită de 12 ani cu Puya. Cei doi au împreună trei fetițe. Tânăra este extrem de discretă și nu și-a dorit să apară până acum în lumina reflectoarelor.

Nu a vrut să dea interviuri sau să participe la emisiuni TV și evenimente din lumea showbiz-ului românesc. Aceasta a apărut destul de rar și în fotografiile pe care artistul le-a publicat pe rețelele de socializare.

Soția lui Puya nu lucrează pentru că a ales să se dedice în totalitate creșterii celor trei fetițe pe care le are cu cântărețul. Citește tot articolul aici.

Publicat: 22 ian. 2023, 10:04 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă