Acesta e puiul de leu alb, atat de rar incat a primit rapid porecla de „micul miracol”! Imaginile VIDEO cand se joaca sunt absolut adorabile

Publicat: 01 feb. 2018, 15:59 Autor: madalina m. Life

Un pui de leu alb s-a nascut in captivitate la o gradina zoologica din Mexic si e considerat un adevarat miracol.

Aceasta specie e una atat de rara, incat ingrijitorii de la gradina zoologica Altiplano, din regiunea Tlaxcala, situata in centrul Mexicului, i-au acordat puiului de leu alb o atentie speciala.

„Micul miracol”, asa cum a ajuns puiul de leu sa fie supranumit, nu are inca un nume, desi a venit pe lume in urma cu trei luni de zile, in luna octombrie a anului trecut.

Puiul de leu alb considerat un adevarat miracol

Numele puiului alb de leu din Mexic va fi anuntat, in mod oficial, pe data de 4 februarie, dupa ce internautii au fost rugati sa isi puna imaginatia la contributie in acest sens. In primele zile de viata ale felinei exitau mari sanse ca aceasta sa nu supravietuiasca.

Asta deoarece, dupa cum au explicat cei de la gradina zoologica, mama si-a respins puiul inca de la inceput si cei care s-au ocupat de cresterea acestuia au fost ingrijotorii.

Totodata, intr-un filmulet publicat pe YouTube, „micul miracol” poate fi vazut cum alearga si se joaca, dar si cat de mult a crescut in doar trei luni de zile.

Mai mult, atunci cand puiul de leu alb a venit pe lume, pe 28 octombrie, oficialii gradinii zoologice din Mexic s-au ferit sa faca public acest lucru. Specialistii au asteptat mai intai ca felina nascuta in captivitate sa poata fi in afara oricarui pericol.

In prezent, puiul de leu alb cantareste noua kilograme, iar in fiecare zi mai ia in greutate aproximativ o suta de grame. Toate acestea in ciuda faptului ca nu a putut fi crescut de catre mama sa, leoaica Metztli.

„Micul miracol” face parte dintr-o specie considerata pe cale de disparitie. Leul alb este originar din sudul Africii, iar in momentul de fata mai exista doar 300 de exemplare, aflate in captivitate.

(sursa: actionnewsnow.com)

Publicat: 01 feb. 2018, 15:59 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă