PSD, atac dur la adresa PNL după creșterea ratei de infectare din București: „Inconștienților!”

Publicat: 04 Oct. 2021, 13:27 General
PSD, atac dur la adresa PNL după creșterea ratei de infectare din București: „Inconștienților!”

PSD a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa Partidului Naționa Liberal după anunțul autorităților referitor la faptul că rata de infectare în București a ajuns la 8,28 la mie.

Social-democrații susțin că una dintre cauzele care au dus la creșterea ratei de infectare în Capitală a fost organizarea, weekendul trecut, a congresului PNL la Romexpo.

PSD susține că liberalii sunt „inconștienți” și solicită ca Poliția să trateze cât se poate de serios ancheta referitoare la încălcarea restricțiilor în timpul congresului liberalilor.

Inconștienților! La o săptămână după Congresul PNL – unde s-au îmbulzit mii de activiști de partid în frunte cu președintele Iohannis și premierul Cîțu – rata de infectare în Capitală s-a dublat! DSP București a anunțat astăzi o rată de incidență de 8,28 la mie, pe 25 septembrie aceasta fiind de 4,1 la mie! PSD solicită Poliției Române să nu devină complice al participanților la Congresul PNL!

Să nu tergiverseze verificările în legătură cu desfășurarea nelegală a Congresului PNL și să nu devină complice al celor 5.000 de participanți! PSD cere identificarea și sancționarea fiecăruia dintre delegații PNL care a încălcat legea. Primul exemplu de responsabilitate să fie președintele României, Klaus Werner Iohannis, care nu a purtat mască, deși se afla la o adunare în spațiu închis!”, se arată în mesajul PSD.

Mai multe detalii, pe GÂNDUL.RO.

 

Publicat: 04 Oct. 2021, 13:27 General
Tags:
Pe aceeași temă