Prosport: Connect-R, moment incredibil de sinceritate! Cum și-a câștigat primii bani: „Eram prinț și cerșetor! Vindeam ziare în intersecție”

Publicat: 08 ian. 2021, 20:12 Autor: Andreea Voicu Vedete

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai României, însă puțini știu prin ce a trecut artistul în drumul său spre faimă. Într-un podcast, în care apare alături de cunoscuta vloggeriță Laura Giurcanu, cântărețul a povestit că a vândut ziare pentru a-și câștiga primii bani.

Printre ziarele care erau vândute de Connect-R în intersecție se numără și ProSport, care a fost unul dintre cele mai importante ziare românești și primul tipărit color în țara noastră, edițiile sale fiind distribuite între anii 1997 și 2013.

Cum vindea Connect-R ziare în intersecție pentru a câștiga bani

„Eram prinț și cerșetor. Dimineața la ora 4:00 eram la Casa Scânteii, de unde îmi luam ziarele. Am fost ziarist, am vândut ziare (râde). Am vândut ziare aproape patru ani în intersecție! În același timp aveam clip pe Atomic TV cu RACLA. Eram profesionist! Ce flow aveam! „Naționalu’, Libertatea! Ia ProSportu’, ia ProSportu’! Le era drag oamenilor de mine. Aveam dreaduri pe jumătate de cap. Avem un talent… Iubeam ce făceam în momentul acela. Aveam un teanc de 100 de ziare, le făceam evantai și le număram.

Și la 6 și un pic eram în intersecție. Mă duceam la chioșc și îmi luam un pachet de țigări și o cafea, pe datorie, până la ora 10:00, că adunam (bani) din ziarele vândute. Rămâneam cu 30 de lei pe zi, cât să merg la fast food să îmi iau un burger, o Cola, cât să stau de discuții cu rapperi.

Am lucrat și la o firmă la care împărțeam pliante ca să îmi cumpăr o geacă. Mă duceam la un spectacol în Constanța unde veneau mulți rapperi cunoscuți, trebuia să fiu bine”, a povestit cunoscutul cântăreț român.

Momentul în care Connect-R povestește cum își câștiga primii bani poate fi văzut mai jos.

Sursă: Prosport.ro

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 08 ian. 2021, 20:12 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă