Promisiunea lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: ”Dacă o fac, Dumnezeu să mă ardă de 5 ori mai tare decât până acum”

Publicat: 05 dec. 2023, 14:19 Autor: Alina Nistor Vedete

Dorian Popa a fost aspru judecat după ce a fost prins drogat la volan. Iar, acum, după situația neplăcută prin care a trecut, artistul le-a făcut o promisiune tuturor fanilor săi.

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit în trafic de polițiști. Artistul era la volanul bolidului său de lux  și prezenta suspiciuni că s-ar fi drogat. În urma testării cu aparatul din dotare a reieșit prezența unor substanțe psihoactive. Ulterior, artistul a fost dus pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Rezultatul raportului INML a arătat că Dorian consumase canabis în acea noapte. Artistul mărturisește că acel episod l-a marcat enorm și le-a promis fanilor că nu se va mai droga vreodată. Acesta a recunoscut în podcastul lui Micutzu că a făcut o mare greșeală atunci când s-a urcat la volan.

”Greșeala majoră este faptul că am condus negândindu-mă dacă corpul meu este curat. Și am tăria de caracter, și-mi asum toate vorbele mele din acest moment să spun că nu voi mai fuma niciodată. Mi-a întors viața pe dos, m-a deranjat foarte tare, pentru că apreciez sau îmi doresc de la viața mea rezultate, mai mult ca orice.

Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră și știu că o să sune dur și mulți o să se supere și o să zică: ‘Aoleo, nu mai aprinzi un cui, nu mai ești al meu’, dar din cauza faptului că mi-a deranjat atât de mult liniștea sufletească pe care o prețuiesc mai mult decât orice și probabil asta am crezut când am aprins cuiul, că mă liniștesc un pic sufletește, pot să spun cu tărie în suflet, fără să am un gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de-aici înainte cât voi trăi. Și, dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa și-a cerut scuze public

Dorian Popa le-a mărturisit fanilor că a făcut o greșeală enormă. De obicei, el apela la ajutorul șoferului său, dar în seara respectivă n-a mai ținut cont de situația în care se afla și a preferat să urce el la volan. Artistul spune că a fost copleșit de problemele din ultima perioadă și simțea nevoia să se relaxeze.

„Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa (…) O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași. Am simțit, poate mai mult ca oricând, nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică. Plus, un lucru din viața privată pe care nu am vrut să îl fac public, și anume despărțirea de Babs. Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar, repet, nu am nicio scuză, mărturisea Dorian Popa după incident.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 05 dec. 2023, 14:19 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă