Unde a plecat de fapt Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: ”De ce să fugă?!”

Publicat: 02 nov. 2023, 15:08 Autor: Alina Nistor Vedete

După ce a fost oprit de polițiști și s-a ales cu dosar penal, Dorian Popa a ”fugit” din țară. Elena Merișoreanu a dezvăluit unde se află, de fapt, artistul în aceste momente. 

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit în trafic de polițiști. Artistul era la volanul bolidului său de lux în lenjerie intimă și prezenta suspiciuni că s-ar fi drogat. În urma testării cu aparatul din dotare a reieșit prezența unor substanțe psihoactive. Ulterior, artistul a fost dus pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Lui Dorian Popa i-a fost reținut permisul de conducere și s-a ales cu dosar penal după toată isprava. Artistul nu a oferit încă o explicație publică, însă a decis să plece din țară. Se pare că Dorian Popa a plecat în Belgia, ca să facă conținut nou pentru fani.

Elena Merișoreanu îl apără pe artist și spune că este nevinovat. Interpreta de muzică populară a ținut să precizeze că Dorian Popa nu a fugit din țară după incident.

„El acolo e plecat cu treaba, vine zilele astea acasă. Nu s-a pus problema, cum s-a scris, că a fugit. De ce să fugă?! Nu se pune problema. Eu îl știu și nu pot să cred așa ceva. El era vehement vis – a – vis de treaba aceasta cu substanțele. Eu bag mâna în foc și nu mă ard. Nu a făcut nimic pentru că e un copil mult prea cuminte”, a explicat Elena Merișoreanu pentru WOWbiz.

Elena Merișoreanu: ”Plângea și se blestema”

Dorian Popa i-ar fi mărturisit Elenei Merișoreanu că în noaptea respectivă se afla într-un club. Acolo se fuma și el a inhalat din greșeală. Se pare că artistul lua și niște pastile în ultima perioadă, ca să se odihnească mai bine.

„Am vorbit cu el, aseară, la telefon. Plângea saracul. Se blestema că e nevinovat, că a fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma. Și că a inhalat de acolo.

În plus, de o perioadă, el lua și niște pastile, ca să se poată odihni. Muncește foarte mult. Are firme, e tare harnic, mai rar așa om. În plus, e și foarte credincios. Mereu se roagă”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Playtech.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 02 nov. 2023, 15:08 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă